USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Болгарія та Молдова обирають президентів

13 Листопада 2016 09:36
Болгарія і Молдова сьогодні, 13 листопада у другому турі обиратимуть президента.

За пост лідера Болгарії боротимуться представник Болгарської соціалістичної партії, генерал-майор у відставці Румен Радев і представник правлячої партії ГЕРБ (Громадяни за європейський розвиток Болгарії), спікер Народного зібрання Цецка Цачева, - пише Знай.ua.

Різниця між кандидатами, що подолали перший тур, не перевищує 4%.

Перші попередні результати явки в другому турі виборів оприлюднять до 22-ї години у неділю. Екзит-поли опублікують власні результати по закриттю дільниць.

У Молдові за пост президента боротимуться про-російський кандидат від Соціалістичної партії Молдови Ігор Додон і проєвропейський претендент від Партії солідарності Майя Санду. Додон у першому турі переміг, набравши 47.98% голосів виборців. Його опонентка посіла друге місце з результатом 38,71% голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus