USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найвища будівля Польщі засвітилась синьо-жовтими кольорами. ФОТО

5 Грудня 2013 14:41
Поляки підтримали український Євромайдан. Так, палац Культури і науки (PKiN) у Варшаві, розташований у центрі міста, у знак солідарності з українцями у середу ввечері освітили синьо-жовтим кольором.

Про це в мережі Facebook поінформувала мер міста Ханна Гронкевич-Вальц.

«Варшава солідаризується з українцями. У рамках жесту солідарності з Україною, 4 грудня з 18:00 по 01:00 (за київським часом) будівлю Палацу культури і науки у Варшаві освітлено в синій та жовтий кольори - національні кольори нашого східного сусіда», - підкреслила Гронкевич-Вальц.

Ідея освітити палац кольорами українського національного стягу належить ініціативній групі, яка у вівторок ввечері створила профіль в мережі Facebook «Хочемо освітлення Палацу культури українськими кольорами». За короткий період її підтримало 1,3 тисяч осіб.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 5 Грудня 2013 14:59
, перші 2 фото реальні , галімий фотошоп 3 )))))))))0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus