USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Айдар» героїчно захищає місто Щастя

8 Вересня 2014 14:19
Батальйон "Айдар" - єдиний серйозний підрозділ в Щасті, який прикриває відхід українських колон з Луганська. Про те, як бійці батальйону героїчно захищають українське місто на Сході, йдеться в репортажі ТСН з передової, де, з його слів, немає нікого, окрім героїв.

Комбат батальйону Сергій Мельничук каже, що крайній варіант - полон, в який він не збирається здаватися живим. Проте, навіть тримаючи у кишені власну смерть, зізнається, що можна лишатися оптимістом. Мовляв, в селищі з такою позитивною назвою інакше - просто не можливо.

"Щастя - наше", - каже комбат.

Так, напередодні припинення вогню командир "Айдару" ухвалив рішення повернути родинам чотирьох полонених бойовиків. Дружина присягається за чоловіка, каже, більше ніяких ЛНР. Розповідає, що буде лікувати, виховувати і жити далі.

Тим часом, колишні бойовики запевняють, що в полоні переглянули свої погляди. "Дай Бог, все буде нормально, війна закінчиться. Щоб люди не гинули і, особливо, діти", - каже один із екс-бойовиків.

Нагадаємо, поки айдарівці відпускали полонених, їхні однополчани потрапили у засідку. В мережі з'явилися фото, де російські найманці позують на тлі понівечених тіл українських бійців. Бойовики були впевнені, що серед загиблих є і командир батальйону Айдар. Але Сергій Мельничук залишився живий.

На запитання, чи здадуть бійці Щастя, він же відповідає: "не здамо".

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Тарас Чурило Показати IP 8 Вересня 2014 14:59
Війна це хороший метод заробляння грошей. А хто країну розбудовуватиме? Хто відновлюватиме вже зруйнований Донбас.
Тарасу Показати IP 8 Вересня 2014 16:30
А хай покричать ще раз "Рассея! Рассея!" - от і прийдуть будівельники.
Анонім до Тарасу Показати IP 8 Вересня 2014 16:33
коментар було видалено
аяяй Показати IP 9 Вересня 2014 09:18
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus