USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Чи служать в зоні АТО біженці та працівники військкоматів

14 Серпня 2014 13:03
Скільки працівників волинських військових комісаріатів вирушили в зону АТО і чи почали призивати переселенців-чоловіків, розповів заступник військового комісара Волинської області.

Про це йшлося під час інтерактивного прес-клубу на тему «Коли Вітчизна в небезпеці, війську має допомагати кожний?», що відбувся 14 серпня у Луцьку.

На запитання про те, чому не йдуть служити на Схід працівники військкоматів Володимир Бондарук зазначив, що наразі троє працівників обласного військового комісаріату вирушили в зону АТО, а четверо – вже повернулися. Він повідомив, що існує розпорядження генерального штабу, відповідно до якого працівники військкоматів бути готовими вирушити у Донецьку та Луганську області для відновлення роботи

військкоматів у цих регіонах. Списки, з його слів, складені, тому кожен чекає на це. Щодо того, чому він особисто не досі не вирушив на Схід, Володимир Бондарук зауважив, що є людиною військовою та має посадові обов’язки, тому не він ухвалює рішення про те, їхати на Схід чи ні.

Говорячи про переселенців зі Сходу, він розповів, що чоловіків, які можуть проходити військову службу, реєструють, якщо родина звертається із проханням отримати статус біженця. З його слів, наразі троє чоловіків, які прибули зі Сходу на Волинь, направлені у військкомат. Добровільно чоловіки-переселенці в армію поки не зголошуються.

«Є такі, хто відпочиває на озерах – вони приїздять на власних джипах із запасом валюти та не звертаються, щоб отримати статус біженця», - зауважив заступник військового комісара області, говорячи про проблему призову мешканців Луганської та Донецької областей, які відпочивають на Шацьких озерах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 13:05
В украинских военкоматах лютует Робин Гуденко. Он отбирает повестки у богатых и отдает их бедным.
дійсно до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 13:16
І то за гроші віддае...тай забирає за гроші.
Павло Показати IP 14 Серпня 2014 13:11
служать чи не служать... це нікому навіть не цікаво
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 13:23
Зупинiть дибiльну вiйну!
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 13:37
Гнати їх звідси, як поганих кролівків назад і хай зихащють свій Донбасм. Або їдуть у свою Расею.Ми кожен день ховаємо своїх молоденьких діточок.Коли це скінчиться.Правильно вівйна повинна бути для всіх, а не тільки бідняків діти повинні вмирати.Мертвим герої непотрібні.А ці зухвалі кацапи ще й над нами сміються,ведуть себе нагло,живуть стократ краще ніж ми за наш же рахунок.Якщо влада не перестане приймати цих бугаїв ми скоро самі їх поженемо.
Артем до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 13:46
А ще хай візьмуть інформацію журналісти,скільки синків наших всіх чинуш,багатіїв,олігархів пішли синки захищати Донбас,їх статки наші бідні солдатики, бідних і чесних батьків.Більшість їх пішли добровольцями,чого ні один багач не пішо сам чесно захищати своє награбоване.Невже сподівються,якщо путін пустить атомну бомбу вони остануться живими
Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 13:39
Смерть рашистьськи окупантам!
Ваня до Анонім Показати IP 14 Серпня 2014 13:41
Це ти до кого,хто фашисти ви з Донецька,невже ми прийшли на чужу землю і її захищаємо.Ми захищаємо свою землю.
гість до Ваня Показати IP 14 Серпня 2014 14:57
він мав на увазі окупантів з расєї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus