USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Дії волинських міліціонерів на передовій

8 Вересня 2014 16:22
Наприкінці серпня виконувати обов’язок перед державою відбула чергова група волинських працівників ДАІ, адже ситуація на Сході й надалі залишається напруженою, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці мужньо несуть службу, - розповідають їхні товариші. До їхніх обов’язків, передусім, належить контроль ситуації на дорогах східного регіону, супроводження колон із гуманітарним вантажем та військовою технікою, але фактично їхні функції значно ширші.

Інспектори допомагають переселенцям, разом із військовими, іншими підрозділами міліції та військовослужбовцями Національної гвардії беруть участь у бойових операціях. Окрім того, міліціонери забезпечують доставку на передову продуктів харчування, медикаментів та інших необхідних речей.

– Волинські інспектори зарекомендували себе на передовій як міцна, злагоджена команда, яка виконує поставлені перед нею завдання. Ми постійно підтримуємо зв'язок із працівниками через колег, які доставляють на місце бойових дій необхідні продовольчі запаси, спорядження, воду. На жаль, заради їх безпеки телефонний зв'язок зведений до мінімуму. Я розумію хвилювання рідних та близьких, тому запевняю: у хлопців усе добре. Усі чекаємо їхнього успішного повернення, – розповів заступник начальника управління ДАІ УМВС України у Волинській області майор міліції Олександр Фесик.

До слова, працівники ДАІ, які прибули днями із зони проведення АТО, уже приступили до виконання своїх службових обов’язків на території Волині.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що працівникам ДАІ Волині, які повернулися із зони АТО, вручили подяки та медалі «за оборону рідної держави». І вже зараз працівники ДАІ приступили до виконання своїх службових обов’язків на території Волині.

Також повідомляли і про волинських міліціонерів, які перебуваючи у зоні проведення АТО, виконують низку бойових завдань разом із бійцями добровольчого батальйону «Львів».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
сірий вовк Показати IP 9 Вересня 2014 08:48
Молодці!!!!!!!
alex Показати IP 10 Вересня 2014 21:07
Звичайно молодці, але чому пишете лише про ДАІ? Інші підрозділи МВС також відправляють на Схід.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus