USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани зустріли бійців, які зазнали жахіть «іловайського котла»

3 Вересня 2014 18:46
Від вигуків «Герої!» та «Слава Україні!» здригнувся увесь обласний центр Волині. Так, зі сльозами радості на очах та пишними букетами квітів лучани зустрічали бійців батальйону «Світязь», які вийшли із оточення у Іловайську.

Зустріти героїв прийшли не лише рідні та близькі, а й звичайні краяни. Вони принесли квіти та цукерки, аби хоч так віддячити тим, хто не жалів власного життя за волю і незалежність України. Рясних потоків сліз не стримували ні вдячні лучани, ні самі бійці.
Школярі тримали у руках синьо-жовті кульки. Тих, кому пощастило вибратися живим із страшного «іловайського котла», привітали хлібом та сіллю.

Воїни виходили із автобуса під скандування «дякуємо!».
Для своїх захисників мешканці міста дружно виконали гімн України.


Дітлахи, вириваючись із рук матусь, бігли до засмаглих Героїв із криком «тату!».
Дружини та матері військових не шкодували палких обіймів для стомлених, проте щасливих, бійців.


Як сьогодні повідомив начальник УМВС Петро Шпига, бійці «Світязя» взяли в полон російських десантників.

Раніше повідомлялося, що до Луцька їде 32 бійці. 19 з них – поранені. Двоє бійців нині лікуються в Дніпропетровську. Доля п’яти бійців поки не відома.


Підготувала Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Дончанин Показати IP 3 Вересня 2014 19:11
коментар було видалено
віктор до Дончанин Показати IP 3 Вересня 2014 19:25
потрібно буде і тебе візьмуть...не хвилюйся
Дончанин до віктор Показати IP 3 Вересня 2014 20:18
коментар було видалено
Волинь Показати IP 3 Вересня 2014 19:54
Наші Герої!
Дончанин до Волинь Показати IP 3 Вересня 2014 20:23
коментар було видалено
ВВ до Дончанина до Дончанин Показати IP 3 Вересня 2014 21:01
Навіть, якщо так і було, то цікаво було б подивитися на тебе донецьке чмо, що ти робило б на їхньому місці? А ви тільки і вмієте кричати :"Путин спаси!!!" "Крым наш!" "деды ваевали!" Із-за таких московських тролей україні і гинуть...
Дончанин до ВВ до Дончанина Показати IP 3 Вересня 2014 21:09
Хочешь верь, хочешь не верь, но действительно дончанин, точнее говоря, макеевчанин, хотя на рыбалку хожу пешком в Донецк.
Артем до Волинь Показати IP 4 Вересня 2014 07:14
Герои???Убивали украинцев на востоке,расстреливали и жгли города и села?Герои?А ничего,что эти герои отгребли от ополченцев которых в 20 раз меньше пилюлей по самое нихачу?Герои???:)))
Анонім до Артем Показати IP 9 Вересня 2014 16:09
Це ти про путіносів -фашистів, терористів рашиських, які вбивали, вбивають та будуть вбивати?. це ви с..і нам війну привели за руку. сиділи 23 роки і не пікали, а коли ваша путана зрозуму зійшла ви стали аплодувати?. будите в аду горіти і ти також діваний вояка, що втік сюди і ще будеш тут хлопців брудом обливати?. 20 раз менше кажеш, так, так, знаємо вашу чисельність -орда недобита. лізете, як криси зі всіх кущів і погань свою рашиську зтягуєте.. нічого сили нам вистачить, вмремо ми всі ,але живими вас не випустимо.
для Волині Показати IP 3 Вересня 2014 20:57
Згідний повоювали три неділі і герої, а 51 - в жопі з травня місяця, то будуть половина дезертири бо без дозволу покинули свої позиції для того щоб залишитися живими. І знову в бій, і знову в бій. Таке враження війна закінчиться тоді коли 51 - у бригаду переб'ють, щоб не було кому потім огризатись ні на майдані, ні у верховних містських та сільських радах...... 51 бригада вся герої неважно в якому підрозділі воювала чи воює. А тільки чути про добровільні батальйони "для одноразового бою"....
Волинь до для Волині Показати IP 3 Вересня 2014 21:15
Для мене і 51 - Герої
оля до для Волині Показати IP 3 Вересня 2014 22:59
для мене всі герої, а те що в 51 командири г...ни , то що зробиш...
судя по пафосу Показати IP 3 Вересня 2014 21:36
все одноразовые герои типа захотел поехал получил раз в нюхалку назад приехал получат участника ато а выжившие ребята с 51й насильно загнанные на смерть долго будут доказивать свое участие в бойне
Маргарита до судя по пафосу Показати IP 4 Вересня 2014 11:14
Ганьба так говорити про людей, які побували в тій страшній зоні АТО, не важливо скільки часу. Мій товариш, з цього ж добровольчого батальйону, не повернувся з цими хлопцями, і його доля невідома, в нього двоє маленьких дітей 5 років і 8 місяців, а за статусом він у відрядженні, а не учасник бойових дій. Сидіти писати коменти не велика наука, всі сміливі і розумні нівроку. Стосовно значення 51-ї, то ніхто з простих людей його не применшує, ми за всіх наших хлопців переживаємо і молимось щоб вони повернулись додому живі, неушкоджені і з перемогою!
Герої Показати IP 3 Вересня 2014 21:45
для мене- це вояки "Донбасу", "Айдару", "Азову" та добровольчого батальйону Правого сектору. Але тих щось міліцейські чини не зустрічали хлібом-сіллю. Їх оголосять потім дизертирами, а ці пільги собі зроблять. Думали поїдуть постоять там десь в кущах, а тут такий триндець приключився, що треба було від москалів відбиватися. От халепа.
оля до Герої Показати IP 3 Вересня 2014 23:00
а ти хоч так повоюй.....
Герої до оля Показати IP 3 Вересня 2014 23:23
А хоч так не треба, бо хоч так може кожен (хитров...баний чин), ЧОМУ одні халявлять - і пільги, а другі вмирають - і вони вороги, а їхнім сім ям дуля, бо вони патріоти і добровольці.
луцьк Показати IP 3 Вересня 2014 22:55
Добровольчі батальони не є учасниками АТО. Мій чоловік повернувся без жодного запису в воєнніку, бо не військомат направив. Звернулися в госпіталь, бо треба було, а лікар каже: А любий може форму вдіти і т.д. Чиста правда, це було вчора. Як ваша думка, це нормально?
Герої до луцьк Показати IP 3 Вересня 2014 23:34
Добровольчі загони ЗОБОВЯЗАНА влада прирівняти до учасників бойових дій. Але так просто вона цього не зробить, бо не хоче. Щодо лікування, то лікар, що Вас, можна так я думаю сказати послав, має бути хоча б осоромлений. Моя порада: спробуйте звернутися до волонтерів, нехай вплинуть на тих лікарів, зверніться, врешті , до місцевого депутата, якому Ви довіряєте, нехай посприяє у Вашому лікуванні- вони майже всі мають свої благодійні фонди, а тому є можливим виділення Вашому чоловікові певних коштів на лікування, зверніться до Правого сектору (це я цілком серйозно, якщо хтось не вірить - я думаю в госпіталі відразу знайдуть чоловікові місце, а заодно і перевірять, наскільки чесно приймають і лікують там хворих).
луцьк до Герої Показати IP 3 Вересня 2014 23:40
Дякую хоч за підтримку.
777 до луцьк Показати IP 4 Вересня 2014 03:25
Дуже корисно всiм почитати, а ще краще подумати сперш- а кому це потрiбно??!
АРИЙ Показати IP 4 Вересня 2014 07:32
коментар було видалено
Лучанка до АРИЙ Показати IP 4 Вересня 2014 08:49
Так це наші герої. Які звільняють ваші міста. Від російського загарбника. Але вам це не зрозуміти. Чи ще мало ви від них получили.? Невдячні
українець до АРИЙ Показати IP 4 Вересня 2014 09:02
Ну да, ну да. Всякі є і всяких треба. В черговий раз хочу подякувати батькам, що живу на заході. А то був би як і ви "без родини и флага". Бажання жити з вами в одній країні нуль, ботинки жмуть і нам с тобой не по пути. Ще заберіть своїх "беженцив" від нас, хай освоюють бурятію та ін...раша велика, місця всім вистачить.
Громадянин Показати IP 4 Вересня 2014 10:53
Так, це наші захисники і герої, низько вклоняюсь їм, молюсь за них, а ті що пишуть всякий непотріб-гниди повзучі, яким пора забратись раз і назавжди з України і їхати в свою кацапію, слава Україні!
Оксана Показати IP 4 Вересня 2014 11:23
Слава Україні! Героям слава!
Олена Показати IP 4 Вересня 2014 20:06
Я молюся, щоб ніхто не побував більше на сході. Хто там не був, їм гріх великий говорити щось зле і погане на цих ГЕРОЇВ, які дійсно їхали воювати за нас жінок, матерів і дітей. Дивлячись ці відео, фото серце просто обливається. Вони справжні захисники. І тільки так їх потрібно зустрічати в нас на нашій західній Землі. І просити Бога, щоб все закінчилось. Потрібно особливо чоловікам, найбільше підтримувати таких воїнів хоча би словами, а не критикувати. Я думаю, що кожна жінка скаже Слава нашим героям західної України.
CKFD Показати IP 4 Вересня 2014 20:23
Слава добровольцям в першу чергу, ЛЮДЯМ З ВЕЛИКОЇ БУКВИ, таким, які, наприклад, лягли на гранату, як 18- річний солдат Снітко, і врятували людей, а також тим, хто іде туди, незважаючи на перешкоди. А ті хто піариться в погонах і світиться біля МВС і їде на схід на 2 неділі--то херої, а не герої. А це різні поняття.
Олена Показати IP 4 Вересня 2014 22:19
Напевно, той зрозуміє, що таке бути на сході, хто дійсно був там, Як говорять ті хто там був, достатньо і пару днів побути, і побачити, що це таке воювати по справжньому. А ті хто там місяцями воює, то вони справжні захисники нашого життя і миру. Чоловіки, які тільки критикують в інтернеті, вони ніколи не зрозуміють. Вони і далі будуть писати ганебні слова, то де ж їх патріотизм? А потрібно допомагати, хоча би бути волонтером. У таких випадках в більшості тут на місцях жінки сильніші.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus