USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Луцька школа зібрала майже 10 тисяч для родини загиблого бійця

3 Вересня 2014 10:30
Майже 10 тисяч гривень для родини загиблого прикордонника зібрали у луцькій школі. Сергій Гулюк служив у Луцькому прикордонному загоні, а з початком АТО його направили на захист українсько-російського кордону в Донецькій області. Про це інформує Day.Kiev.ua.

На початку серпня цього року він загинув під час обстрілу українських прикордонників з території Російської Федерації. У Луцьку живе його родина: дружина Юлія і троє діток.

Двоє із них навчаються у школі №9, один із синів пішов у перший клас вже без тата. 1 вересня з ініціативи батьківської громади у школі збирали гроші для родини загиблого в АТО Сергія Гулюка. Про це оголосили під час першовересневої лінійки. І за один день зібрали 9 тисяч 232 гривні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Джулія Показати IP 3 Вересня 2014 10:37
Ще б не стягували з мами на "фонд школи", "фонд класу" і т.ін.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus