USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Назвали кількість полонених військових

15 Вересня 2014 14:56
Об’єктивно ставитися до інформації щодо кількості полонених та зниклих безвісти військовослужбовців закликав голова ОДА.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови облдержадміністрації 15 вересня.

Голова ОДА Володимир Гунчик подякував волонтерам та представникам ЗМІ за роботу щодо бійців, які потрапили у полон, велику та серйозну роботу, яка допомагає батькам військових та відповідним структурам.

З його слів, триває їхнє визволення, дехто виходить із оточення самотужки.

Він попросив об’єктивно ставитися до інформації про кількість полонених, яка надходить із різних джерел та не завжди підтверджується.

Так, він зауважив, що, відповідно до інформації Міністерства оборони, 800 осіб перебувають в полоні та ще 406 вважаються зниклими безвісти.

Володимир Гунчик закликав присутніх не створювати панічних настроїв, а продовжувати за допомогою волонтерів та працівників ЗМІ працювати по вояках, адже кожна людина – це окрема доля.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Газдиня Показати IP 15 Вересня 2014 15:23
Модератори! Що ви все про війну та про війну. Ви краще розкажіть, що ми будемо взимку робити. У нас, якщо ви знаєте, не Африка. Бувають і морози. Бувають і сильні. Я живу в багатоповерховому будинку і мені щось лячно. Я не бачу взагалі ніяких кращих перспектив на майбутнє. Те, що молодь волає не своїм голосом про славу Україні та героям, в кишенях не добавить. Чим будемо взимку отоплюватися в багатоповерхових будинках?? Влада хоче, щоб ми всі згоріли до біса, якщо всі увімкнуть електрообігрівачі. Згорить вся електромережа в будинку, згорять побутові електроприлади, якими наші квартири напхані до стелі. Що робити??? Мені щось не дуже весело
USA Показати IP 15 Вересня 2014 15:29
В Луганске люди живут без света, газа и воды, под бомбежками. Вот они как переживут зиму? Вам повезло.
віктор до USA Показати IP 15 Вересня 2014 19:14
хай гонять геть російських агресорів і все буде гаразд і в них і в нас
Бандеровец Донбасса до USA Показати IP 15 Вересня 2014 20:10
Они сами хотели такой жизни. Пусть наслаждаются. Никто им не виноват.
Наталка-Полтавка Показати IP 15 Вересня 2014 15:56
коментар було видалено
Тарас Чурило Показати IP 15 Вересня 2014 15:58
Хлопці там реально приречені на голодну смерть, бо ж місцевим немає що їсти, а зверху нам тільки дані повідомляють. Та що ж це за міністр оборони, що тільки в Києві сидить
до Наталки Показати IP 15 Вересня 2014 16:04
полтавко..ти гепнулась з берези..чи з дуба???? ХТО конкретно з Західної України знищує будинки, мости, школи?? ну але ж певно канал 24 чи ще якісь чмо ще й не таке покажуть..а ти вір......шоуманка хр...ова!!!!!
Наталка-Полтавка Показати IP 15 Вересня 2014 16:24
Додам ще - франківці, львівяни, тернопільці. Киян небагато. Я б сказала - замало. Вони ж не дегенерати гинути за статки коломойських-вальцманів
віктор до Наталка-Полтавка Показати IP 15 Вересня 2014 19:15
дурні росіяни які гинуть за гниду пук тіна
учасник АТО Показати IP 15 Вересня 2014 21:45
Ви подивіться з боку на рекламу " Кому война, а кому мать родна", і так було часто!
Наталка-Полтавка Показати IP 16 Вересня 2014 09:34
Мені до росіян діла нема. У них свої родичі є. А хто там з росіян на Донбасі воює, скільки їх воює и чи є вони там взагалі, то мені невідомо. Я нашому продажному телебаченню не вірю ні на грош. Чому всім, хто не згоден з київською владою, закрили рота? Чи хіба при поганому Януковичу так було? Згадати тільки один "95 квартал", який молов на владу що хотів (мабуть, криша надійна). Тепер всім закривають рота і не просто, а у фізичному сенсі. І ми вважаємо, що Європа нас прийме в свої обійми? Після того, що зараз коїться в Україні, де знищуюють своє населення руками наших хлопців за те, що воно іншої, ніж у влади, думки, Європа нас жахається. Їм воно не треба в їхньому спокійному житті. Ми на їхню думку - дике плем'я мавп, які замість того, щоб працювати для своєї батьківщини, скачуть та дивляться, де б що поцупити готове. Якщо цей коментар модератор знищить, то я права на 1000%. І нехай хоч хтось прочитає. Може стане трошки ворушити мозком
То ми дійсно мавпи? Показати IP 16 Вересня 2014 09:49
Представники партії "Правий сектор" закликають Службу безпеки України (СБУ) провести "зачистку" опозиційних журналістів і блогерів, які висловлюють відмінну від "патріотичної" точки зору на події всередині країни. Про це заявив напередодні в ток-шоу "Шустер live" офіційний представник неонацистів у ЗМІ та блогосфері Борислав Береза.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus