USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Порошенку надіслали лист-прохання щодо звільнення з полону 2-х бійців 51 ОМБ

28 Травня 2015 09:14
Про двох військово службовців 51 бригади, які понад 250 днів перебувають у полоні, клопочуть перед найвищою владою держави небайдужі українці, волонтери, священики.

Нагадаємо, у полоні бойовиків досі залишаються двоє бійців 51 бригади: майор Сергій Фураєв і солдат Артем Комісарчук. Обоє - понад 200 днів. Сергія Фураєва, комбата 51 ОМБР, бойовики вивозили 24 серпня на так званий Донецький «парад».

ЧИТАТИ ДЕТАЛЬНІШЕ: ДВОЄ МУЖНІХ ВОЇНІВ З ВОЛИНІ – ВЖЕ ПОНАД 9 МІСЯЦІВ У ПОЛОНІ. ФОТО

Архієпископ Херсонський Таввійський Даміан написав лист-прохання до Президента України, аби той посприяв у звільненні цих героїв. Про це пише Наталія Боярина у на сторінці групи «Повернути додому комбата» у Фейсбуці.

Отець Ігор Петренко Igor Ukrainskiy 25 травня передав письмове прохання від архієпископа Херсонського і Таврійського Даміана нашому президентові Петру Олексійовичу, - пише на тій же сторінці у Фейсбуці Наталія Петренко.

«Чекаємо швидкої реакції від Порошенка і сподіваємося на швидке звільнення справжніх героїв України!», - йдеться у дописі.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus