USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинянам на передовій збирають гроші

6 Вересня 2014 09:42
Збір грошей на рації для батальйону "Горинь" розпочали на Волині та Рівненщині.

Про це в Facebook пише волонтер Анатолій Котлюк.

"Хочемо забезпечити хлопців з територіального батальйону "Горинь" раціями. Збираємо рації для першої стрілецької роти. У батальйоні воюють чоловіки з Рівненщини та Волині. Вони вже півтора місяця на передовій. Без нормального зв‘язку їм важко виконувати завдання. Збираємо кошти на 10 рацій Kenwood TH-F5. Ціна однієї – близько 80$", - повідомив він.

Картковий рахунок в Приватбанку: 6762 4683 9344 4561 (отримувач Анатолій Котлюк).

"Просимо Вас допомогти. Треба зберегти життя нашим хлопцям за будь-яку ціну", - резюмував громадський діяч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
За правду Показати IP 6 Вересня 2014 10:04
З першого серпня запровадили військовий збір. Якщо взяти до уваги що з середньої зарплати українця в 2500 грн вираховується 50 грн., помножити хоча б на тридцять мільйонів людей які його сплачують виходить ПІВТОРА МІЛЬЯРДА гривень. Питання куди ідуть ці гроші... ? Якщо в зоні АТО воює 50000 українських солдат то це по 30000грн на кожного, і так щомісяця. За ці кошти можна кожному солдату придбати все необхідне спорядження. Коли вже перестануть красти....
За народ до За правду Показати IP 6 Вересня 2014 12:07
Мабуть ніколи... Наше суспільство зрозуміти неможливо! Ми зкинули злочинний режим Януковича піддаючись маніакальній шизофренії що нами управляють злочинці. Так сама влада в своїй апріорі є злочинною - питання лиш в тому, які це злочини? Злочини Януковича - це, мабуть, чотири роки поспіль доллар по вісім гривень, бензин по 10 гривень, зниження ціни на газ, підвищення зарплат бюджетникам, збільшення пенсій пенсіонерам, проведення Євро-2012, будівництво доріг, садочків, шкіл, лікарень, вуличне освітлення... Так, був Євромайдан, так ціна цього майдану - Небесна сотня, але навіть сьогодні ще немає чіткого уявлення хто і чому стріляв - є лише припущення, але винних і тим паче покараних чомусь за півроку немає. Натомість усі підряд дерева навесні на цих, залитих у Києві кровю вулицях позрізали... Чому? Адже дерева могли б бути німими свідками того, звідки летіли кулі... Дивно, чому цього зека три дні спецслужби "вели" по Україні і дали можливість втекти, випустили його, просто випустили!!! Чому??? Ловити треба було і судити міжнародними судами!!! Мабуть злочин Януковича - це мир, спокій і Україна в її кордонах, ніякої анексії ніяких територій і ніяких бойових дій. Але нам усім давай люстрацію - нам конче потрібно КОГОСЬ люструвати!!! Нам потрібно з кимось зводити рахунки! Та що таке ця люстрація??? Та інтерпретація люстрації, яку нам хочить навязати - це перевірка на предмет коріпційних діянь і співпраця із злочинним режимом Януковича. Так, СТОП!!! Цього ніколи не буде, бо усі нинішні найвищі владці ніколи не пройдуть люстрацію, НІКОЛИ!!! Сам же Президент Порошенко співпрацював із режимом Януковича, адже ми усі памятаємо, що нинішній Гарант Конституції був в уряді Азірова міністром економіки і особисто відповідав за євроінтеграційні процеси - то як це зрозуміти??? Підстава чи непрофесіоналізм? Чи навпаки, непрофесіоналізм або підстава? Суета сует - в этом мире что-то не так...
За правду до За народ Показати IP 6 Вересня 2014 12:35
Те що янукович злодій визнав навіть путлер. Те що всіма силовими стуктурами керували росіяни це факт. Країну хотіли злити по тихому. Майдан це зупинив. Скажіть чому при "стабільності януковича" армія скорочувалась, не закуповувалось нічого. В той самий момент на майдані ми бачили повністю екіпірованих поліцаїв. Тому що йшла підготовка до підкорення власного народу. Ціль проста -мислячих в кутузку, інертних зазомбувати через ЗМІ і приєднати до "рускава мира". А далі красти красти і ще раз красти, причому безконтрольно.
За народ до За правду Показати IP 6 Вересня 2014 12:56
Риторичне запитання - а коли армію в нас фінансували нормально, а не по залишковому принципу, при якому Президентові і тим паче Премєрові у нас армія розвивалась? Немає відповіді на це запитання. НЕМАЄ!!! Далі ще одне запитання - а зараз не крадуть??? Процитую Вам Вас: "Коли вже перестануть красти....". Що змінилось в державі на ліпше? Яка вища цінність - людські життя чи якісь там матеріальні блага? Є одна догма: "Революцию задумывают романтики, осуществляют фанатики, а пользуются ее плодами негодяи". Ми вже мали досвід 2004 року, зараз будемо пожинати плоди Революції гідності і лиш час покаже ху із ху...
За правду до За народ Показати IP 6 Вересня 2014 13:12
На рахунок революції ви процитували Вінстона Черчіля. Мудрий політик був. Він ще казав " Коли я був молодим то був революціонером, але коли ви стаєте зрілими і мудрими зобовязані стати консерваторами. Я вже наближаюсь до консервативних поглядів. Але те, що через те що хтось краде і везультаті гинуть невинні люди, залишаюсь прихильником революційних змін, слава Богу вік дозволяє).
За правду Показати IP 6 Вересня 2014 13:26
І ще , свій перший коментар з приблизними розрахунками я написав для того , щоб привернути увагу всіх не байдужих. Щоб кожен платник податку знав, що він забепечує в певній мірі українську армію. І якщо ті хто при владі вкрадуть хоч копійку. Пощади не буде...
За народ до За правду Показати IP 6 Вересня 2014 14:20
Яким чином Ви збираєтесь контролювати владу??? Це риторичне запитання, бо більшість документів згодом будуть носити гриф "ДСК" або "Секретно" чи "Дуже секретно". Це нереально щось вконтролювати, когось притягнути... Кого притягнули із колишніх гіспідарників??? Нікого!!! НІКОГО!!! Чому? - задають таке питання багато людей і... і находять відповідь одну - всі вони одним миром мазані... Одне із гасел Євромайдану - "Геть олігархів від влади!" - що ми маємо зараз? ЩО МИ МАЄМО ЗАРАЗ??? - це КРИК ДУШІ УСЬОГО НАШОГО СТРАЖДАЛЬНИЦЬКОГО НАРОДУ!!! Досить популізму, що хтось буде за щось відповідати - це все блуд, брєд, маячня, але і кровопролиття чи революції - це не вихід, не вихід тому, що руками нашого народу здобувають владу або одні або другі, які "на камеру" один одного готові зїсти, а в кулуарах разом чарку пють. Не живіть мареннями, віртуальністю, ніхто на звичайних, простих, бідних українців не звертає уваги, нікому ми не потрібні, ми лиш інстрент в досягненнях певних цілей окремих субєктів господарювання... на жаль...
За правду до За народ Показати IP 6 Вересня 2014 14:58
Все буде добре, не хвилюйтесь. Звичайно нашим обговоренням ми нічого не зміним (в глобальному плані). А на рахунок інструменту, так інструментом можна не тільки руйнувати, але й ствоювати. Я не вірю в утопії і ідеальні суспільства. Але я вірю, що Бог створив людину по Свому Образу, а Бог є Творець, а не руйнівник. Потрібно тільки йти за Ним. Авсе інше суєта... немає нічого нового під сонцем...просто є непізнане.
За народ до За правду Показати IP 6 Вересня 2014 15:18
А коли це добре буде??? Нас уже третє десятиліття цим "добре" кормлять... На рахунок непізнане - є речі, які ліпше ніколи не пізнати... і не втягуйте сюди Бога, не варто...
За народ до За правду Показати IP 6 Вересня 2014 15:28
... бо: "Вот она гильза от пули навылет, Карта которую нечем покрыть... Мы остаемся одни в этом мире - Бог устал нас любить..." ... і "Черви в золоте, тесно в комнате, мир большая тюрьма… И не склеить осколки, и не вытравить мрак. Видишь, как плодятся волки из бездомных собак… Стал овечкою, встал со свечкою. Нынче Бог тебе как фиговый лист, типа чист…"
За правду до За народ Показати IP 6 Вересня 2014 15:45
У вас депресія. З Богом треба бути і в радості і горі. Адам і Єва прикрились фіговим листком коли згрішили. До того це їм було не потрібно бо вони були з Богом.
Вася Показати IP 6 Вересня 2014 14:15
Будiвництво моста в Керченському проливi почалось!!! От клятi москалi !!!чим би iм нагадити??!
За правду до Вася Показати IP 6 Вересня 2014 14:43
А памятаєте як рік назад Росія давала Уккраїні гроші в кредит на будівництво даного моста. Хотіли щоб ми своїми руками їм дорогу проклали, ще й відсотки платили. Все вже давно було сплановано. Щось мені говорить, що плани путлера зіпсувались).
Logika Показати IP 6 Вересня 2014 17:48
Як є військовий збір, то може не треба вже повсюдно збирати в людей гроші? ті ж самі волонтери можуть формувати групи народного контролю, аби подавати запити у Міноборони, що і коли закуплятимуть нового для наших хлопців на війні. Зрештою, чому так звана "нова влада" на Волині не займеться цим?.. Адже у нас таки є таке утворення, як ДЕРЖАВА.
Анонім Показати IP 14 Вересня 2014 07:11
Є маса батальйонів які втекли з ато ... забберіть рації в них.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus