USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Минулого тижня загинуло троє волинян

11 Серпня 2014 09:16
Троє військових з Волині загинули на Сході під час АТО минулого тижня.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови Волинської облдержадміністрації сьогодні, 11 серпня.

Голова ОДА Володимир Гунчик на початку наради повідомив прізвища загиблих військових. Згідно з інформацією, минулого тижня загинули мешканець Турійського району Поліщук, лучанин Карабан та мешканець Нововолинська Свинчук.

Присутні вшанували загиблих хвилиною мовчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
ur 100 Показати IP 11 Серпня 2014 10:09
Что поделаешь такова селяви. Зачем туда полезли? Гасторбайтеры наверное.
Аня до ur 100 Показати IP 11 Серпня 2014 10:30
Дивись і ти туда полезешь тебе прибють твої ж терористи-чеченці.
Правда Показати IP 11 Серпня 2014 10:17
коментар було видалено
Андрій76 до Правда Показати IP 11 Серпня 2014 10:28
Цікаво,як це так тобі ще нічого не вирізали,за те шо так багато знаєш ДЕБІЛ БРЕХЛИВИЙ
Наталя Показати IP 11 Серпня 2014 11:22
А минулого тижня в с.Машів Любомильського р-н ховали 30-річного хлопця, точніше те, що від нього лишилося, адже він підірвався на протитанковій міні. проте жодної згадки про нього, як про Героя України ніде я так і не знайшла. Чому? Може тому, що чотири місяці на сході він прослужив "добровольцем", а в довідці про смерть написано "нещасний випадок"
Сегодня Показати IP 11 Серпня 2014 12:21
Нынешняя власть, поставленная Майданом, пытается навязать нам мнение, что все происходящее на Донбассе — это война с Россией У меня вопрос к пропагандистам: почему тогда бойцы 72-й бригады бежали в Россию от ужасов войны, и никто там их не расстреливал и не помещал в концлагеря? Наоборот, вернули в Украину всех, кто захотел. Почему даже самые горячие сторонники Майдана, побывав в Крыму, который украинские власти называют «оккупированной» территорией, отмечают радость подавляющего большинства местных жителей от «оккупации»? Понять это явление наши евроориентированные мыслители не могут. Но отмечают, в том числе и на страницах «Сегодня», что в Крыму радуются отделению от Украины и вывешивают портреты Путина. Это же факт! Он требует объяснения. У меня есть ответ: просто Крым в 1954 г. не спросили, желает ли он быть в УССР. А теперь крымчане осуществили свою мечту — вернулись в Россию. К своим. И еще их радует, что Порошенко и К не имеют отныне возможности обстреливать Севастополь и Симферополь из артиллерийских орудий, как Донецк и Луганск, прикрыв это преступление против собственного народа аббревиатурой АТО. Пусть и расхотел этот народ жить в одной стране с любителями майданов, пусть и именуете вы его презрительно «даунбасами» и «колорадами», но из пушек зачем по нему колотить? Убивать за что? Ради целостности Украины? Так не будет уже этой целостности. Целостность была растоптана переворотом на Майдане и свержением пусть и ненавистного вам, но все-таки законно избранного президента, за которого проголосовало в 2010 году большинство избирателей. Что бы вы сказали, если бы Янукович начал долбить снарядами по Львову и Тернополю из 122-милиметровых гаубиц, как лупит такой «милый» президент-кондитер Порошенко по Донбассу? Я пишу правду. Правду говорить легко и приятно. Я — просто писатель. Не террорист. Не повстанец. Кроме слова правды, у меня оружия нет. Это гражданская война. НЕСПРАВЕДЛИВАЯ. Выиграть ее вам не получится даже с помощью Сатаны. "Сегодня". Олесь Бузина
Сотник Показати IP 11 Серпня 2014 12:25
коментар було видалено
Сотник Показати IP 11 Серпня 2014 12:59
коментар було видалено
Богдан Показати IP 11 Серпня 2014 14:29
Та дайте ж прочитати що там той сотник пише. що ти його весь час знищуєш. Ми що, когось боїмось?Ніколи і нікого! Нехай пишуть що хотять.Слава Україні!
Пан Олежа Показати IP 11 Серпня 2014 17:00
А що, шановне панство, чи не настав час виходити нам на міжнародну арену. В Берліні є якісь пам'ятники совьєтським воякам та ще й з колорадською стрічкою. Треба навести там лад. На гілляку! Слава Україні!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus