USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

Як допомога з Волині потрапляє до військових

8 Серпня 2014 10:40
Фермери Волині, як тільки можуть, допомагають бійцям АТО. Про роль господарників у підтримці військових розповів для Громадське. Волинь підприємець із Рожищ Руслан Хомич. Відео опублікували у соцмережі Фейсбук. Окрім того, водій-волонтер розповів, яким чином доставляється адресна допомога бійцям.



З його слів, на сьогодні селяни - заручники ситуації.

«Мені шкода, що я не можу хлопцям допомогти. Якщо на мені, наприклад, 200 з лишнім пайовиків, я не можу їх підвести. Як казали наші селяни, ми зберемо і, як треба, то підемо допомагати безпосередньо своєю участю», - каже Хомич.

Та попри зайнятість, стверджує підприємець, кожен із селян допомагає.

«Ще з Майдану. І той потік не перестає йти. Держава перемістилася в населені пункти – в районні, сільські, де збирають продукти, купують бронежилети», - додає він.


Своєю чергою, водій Рожищенської самооборони Володимир Добровольський, який здійснив вже 5 рейсів на схід, розповідає про комунікацію між військовослужбовцями і волонтерами. Батьки та рідні приносять адресні передачі на пункт прийому допомоги, а активісти телефонують солдатам і дізнаються їхні потреби. Рації, біноклі, одяг, бронежилети - усе це надходить максимально з рук у руки, - переконує він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Вікторія Показати IP 8 Серпня 2014 13:05
Молодці, волиняни! Від ниття перейшли до конкретних корисних справ. Так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus