USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Завтра у Луцьку - День жалоби та похорон загиблого

16 Серпня 2014 13:40
У зв’язку з загибеллю під час виконання завдань антитерористичної операції Ігоря Філіпчука та його похованням 17 серпня у Луцьку оголошено Днем жалоби.

Про це написав міський голова Микола Романюк на своїй сторінці в соціальній мережі.

На знак скорботи приспустять Державний Прапор України з чорною стрічкою на адміністративних приміщеннях міської ради, підприємств, установ, організацій державної, комунальної та інших форм власності на території міста.

У цей день також обмежать проведення розважально-концертних заходів на території міста, буде заборонене звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.

Зауважимо, о 12.30 відбудеться прощання із загиблим Ігорем Філіпчуком біля будинку на вулиці Берестовій,4;

О 14.00 годині - громадянська панахида на Театральному майдані міста.

Поховання - на алеї Почесних похованнь кладовища в селі Гаразджа.

Вічна пам'ять Ігорю !!!
Слава героям !!!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
надія Показати IP 16 Серпня 2014 14:05
Вічна пам'ять і слава всім героям, які полягли за нашу Україну!
Стоп війні до надія Показати IP 16 Серпня 2014 14:23
А скільки ще поляже...
увч до надія Показати IP 16 Серпня 2014 17:37
Да не за Украину они полегли, а за тупые амбиции порося Петра, яйценюха, бабы с рулем на башке, клячкопедалика отбитого, яроша-ху..роша... Ну и всяких обамобайденов и евромаразматиков разных, куда ж без них. Украине их смерть нахер не нужна была.
макеевчанин Показати IP 16 Серпня 2014 14:34
жалко парня,как и всех дончан принесенных в жертву этой войне нацыоналистов со страной. Порядочные люди начинают убивать других порядочных людей, из-за чего?
За що? Показати IP 16 Серпня 2014 15:22
Он был убит в бессмысленной войне Ещё пацан в свои неполных двадцать, А мог бы жить, любить, шутить, смеяться. От этого досаднее вдвойне. Ещё был жив любимый человек В пятнистой форме и тяжёлых берцах, А снайпер, угнездившись, целил в сердце, Нажал на спуск, и он ушёл навек. Уходит чей-то брат, отец и сын Во времена безверия и смуты, И мать, осев, седеет за минуты, Когда домой придёт тяжёлый цинк. Он был убит. Высокая цена Заокеанских суетных амбиций. Один плебей решил, что он патриций, А результат – гражданская война. В неё играют все, кому не лень, Но козыри, увы, всё чаще «крести», И новый адресат для «груза 200» Несёт в себе грядущий новый день! Пройдут года, уже в иной стране, Взрослея, спросит сын: «А где наш папа?» И скажет мать, роняя что-то на пол: «Он был убит в бессмысленной войне!»
Гв.рядовой СА до За що? Показати IP 16 Серпня 2014 15:33
Спасибо, я тоже против !
Вика до За що? Показати IP 17 Серпня 2014 10:20
Золоті слова,що передають всю бессмисленість сьогодення...
moskal pidrilo hocze v rylo Показати IP 16 Серпня 2014 16:24
скільки цих собак зі сходу не годуй, вони все одно будуть ненавидіти Україну.вогнем і мечем випалити цю сучу породу соссиян новососов гундяєвих.Слава Україні.Смерть пидару хуютіну,вафелу великососов
Анонім до moskal pidrilo hocze v rylo Показати IP 16 Серпня 2014 17:31
Чо, истерика, да? Поди последние волоса на жопе повыдирал от бессильной злобы. А тем временем трупов укровояк все больше и больше. Благодаря таким, как ты, шакалий хер.
макееевчанин до moskal pidrilo hocze v rylo Показати IP 16 Серпня 2014 17:40
дурак ты, даже материться на тебя не буду, слава богу есть люди на Волыни не чета тебе, с ними ибудем строить новую страну без тварей нацистских .
так Показати IP 16 Серпня 2014 18:07
коментар було видалено
увч до так Показати IP 16 Серпня 2014 18:24
Ага. Американцы будут воевать с Россией до последнего украинца ;)
віра Показати IP 16 Серпня 2014 18:08
Ти гірше тварюки! А на Волині дійсно люди е різні, але тих, що тобі подобаються, значно менше від нормальних, і не нацисти ми ,а украінці, зрозумів. А тобітреба було забратися в рашу, бо у вас на сході також не всі такі, як ти!
Дончанин до віра Показати IP 17 Серпня 2014 00:23
А кто такой нацист? Будь добра, дай определение. И одновременно с этим, дай определение "свидомого".
віра до Дончанин Показати IP 17 Серпня 2014 07:47
Не треба вдавати з себе неграмотного ватніка! Добре все ти знаеш і розуміеш! А хочеш определения від мене - будь ласка, нацист - той, хто ненавидить всіх, крім собі подібних, хто ставить собі подібних вище всіх. Націоналіст- той, хто любить рідну землю, рідну краіну, свою державу, своіх людей. А різницю між любов'ю і ненавистю напевно знаеш, знають іі і свідомі !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus