USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Жоден солдат з Волині не поїде у АТО неекіпірованим». Та чи так це?

2 Вересня 2014 11:59
У Волинській ОДА вкотре підняли питання стосовно забезпечення волинян, які їдуть у зону АТО, бронежилетами за державний кошт.

Про це розмовляли під час оперативної наради у голови ОДА Володимира Гунчика сьогодні, 2 вересня.

«Не один солдат не повинен поїхати з області неекіпірованим, не можна посилати в зону АТО людей в капцях та спортивних костюмах», - заявив очільник області.

З його слів, 20 тисяч високоякісних бронежилетів уже замовили з Німеччини, й нині вони перебувають на кордоні.

Тим часом, зі слів родин військових, які перебувають у зоні АТО, це повідомлення суттєво розходиться із сумними реаліями. Адже майже кожен із них споряджав своїх бійців на фронт за власний кошт, або, шукаючи допомоги у волонтерів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 2 Вересня 2014 12:13
Краще так: Жоден солдат з Волині не поїде у АТО!
123 Показати IP 2 Вересня 2014 12:17
оце в точку!!!!! а гунчик і всі високопосадовці БРЕШУТЬ НЕ ВІРИТИ Ні ОДНОМУ СЛОВУ111111111
Мар'яна до 123 Показати IP 2 Вересня 2014 12:39
Бо й правда, чоловікові все-все купували родиною! Жодним елементом екіпірування нас держава не забезпечила!
Правда Показати IP 2 Вересня 2014 12:56
А тепер ще вони ( хлопці з 51), які з травня лежали під кулями, яких кинуло командування і здали чиновники, кадровики, на яких всі і всюда відмивали бабки, після того всього, що сталося, ще й не учасники АТО! І їм справочки має дати обласний воєнкомат, усім, на усю область, а вони там морозяться тепер і каву з тартиками п'ють! Падлюки! Щоб Вам ті торти в горлі стали! А як стосовно полонених і зниклих безвісти? Всі вже мовчать? То не люди для вас? Зайдіть у військомати області, люди добрі, і подивіться що там робиться(( сволочі продажні
Я Показати IP 2 Вересня 2014 16:42
Моєму брату та іншим хлопцям, що там працювали бронежилет та частину екіпіровки надав Модерн-Експо. Побільше б таких роботодавців, бо на державу надіятися не доводиться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus