USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Популярне

«Захотілося жити – взяв РПГ й почав стріляти», – волинський прикордонник про знищення ворожої БМП на Донеччині

Cподобалося: 7

Прикордонник на псевдо Лезо із перших днів широкомасштабного збройного вторгнення рф захищає Батьківщину в лавах Волинського загону. Воїн пройшов фахову підготовку та служить у протитанковій заставі прикордонної комендатури швидкого реагування.

Сьогодні 08:09

Двоє волинських прикордонників переправили за кордон 207 ухилянтів

Cподобалося: 4

Головного сержанта та молодшого інспектора прикордонної служби, які працювали у пункті пропуску «Устилуг» Волинської області, підозрюють в організації незаконного переправлення військовозобов'язаних за кордон. Слідчі Держбюро розслідувань встановили, що прикордонники допомогли виїхати до Польщі 207 ухилянтам.

Сьогодні 14:43

На Донеччині загинув Герой з Волині Володимир Ксенофонтов

Cподобалося: 4

Головний сержант Володимир Ксенофонтов загинув 23 квітня 2024 року, мужньо виконуючи військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу поблизу населеного пункту Очеретине Донецької області.

Сьогодні 14:27

Литва готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку, – міністр оборони

Cподобалося: 3

Литва може допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Втім, влада країни стежить, як це планує реалізувати Польща.

Сьогодні 15:51

«Україна завжди зі мною»: Генеральний консул Польщі у Луцьку завершив свою дипломатичну місію

Cподобалося: 3

У Луцьку завершив дипломатичну місію Генеральний консул Польщі Славомір Місяк. Йому вручили подяку Волиньради та пам’ятний сувенір – монету «Народжений в Україні».

Сьогодні 13:21

Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

Cподобалося: 3

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку, щоб вони «виконали свій громадянській обов’язок».

Сьогодні 10:38

На Ковельщині попрощалися з Героєм Андрієм Ярошиком

Cподобалося: 2

Андрій вступив у лави 100-ї бригади ТРО. Служив у кулеметному взводі. Останнім місцем служби була Донеччина, де захисник, залишаючись відданим військовій присязі на вірність українському народові, мужньо виконавши військовий обов’язок у бою за Україну, її свободу і незалежність, загинув 21 квітня 2024 року в населеному пункті Очеретяне. У захисника залишилися матір, брат, дружина та маленький син.

Сьогодні 18:45

У Ковелі попрощалися з загиблими воїнами Олексієм Хомічем та Олексієм Стахорським

Cподобалося: 2

Чоловіки були корінними ковельчанами, обоє служили в одному підрозділі. Олексію Хомічу тепер назавжди 42, Олексію Стахорському – 32.

Сьогодні 17:16

На Волині попрощались із Героєм Віталієм Городом

Cподобалося: 2

24 квітня у с. Рудники попрощалися та провели в останню дорогу Захисника України Віталія Сергійовича Города, 09.08.1992 року народження.

Сьогодні 16:08

Завтра у Луцьку попрощаються із загиблим Героєм Олександром Ющенком

Cподобалося: 2

У п’ятницю, 26 квітня, об 11 годині у Кафедральному соборі Святої Трійці у Луцьку відбудеться відспівування Ющенка Олександра Михайловича (29.06.1986 року народження).

Сьогодні 15:34

Українці стали лідерами серед покупців нерухомості в Польщі

Cподобалося: 2

У 2023 році громадяни України стали власниками 7,7 тисячі об’єктів нерухомості у Польщі - на 10% більше, ніж 2022-го.

Сьогодні 06:17

З позицій – на реабілітацію: для бійців 14-ї ОМБр відкрили пункт психологічної допомоги

Cподобалося: 1

У 14 окремій механізованій бригаді для бійців створили пункт психологічної допомоги. На реабілітацію направляють тих, кому потрібні відпочинок і допомога одразу після виконання бойових завдань.

Сьогодні 18:27

У Луцьку дітям військових влаштовують мульттерапію. Фото

Cподобалося: 1

У Волинській обласній бібліотеці для юнацтва дітей із родин військових, ветеранів бойових дій та загиблих Героїв влаштовують заняття з мульттерапії. Дітлахи створюють персонажів із пластиліну, після чого знімають про них мультфільми.

Сьогодні 17:00

Європарламент підтримав заборону одноразової пластикової упаковки

Cподобалося: 1

У середу, 24 квітня, Європейський парламент схвалив закон, який забороняє певну одноразову пластикову упаковку, як-от міні-пляшки для шампуню в готелях і тонкі пластикові пакети для продуктів, щоб стримати збільшення накопичення пакувальних відходів.

Сьогодні 14:11

У фіналі зустрілися ВНУ та ЛНТУ: хто переміг у Луцькій студентській лізі з волейболу – 2024. Фото

Cподобалося: 1

В обласному центрі Волині завершився відкритий чемпіонат з волейболу «Луцька студентська ліга – 2024» серед чоловічих команд. У фіналі між собою зійшлися друга команда Волинського національного університету імені Лесі Українки та Луцький національний технічний університет. Саме політехівці здобули перемогу, обігравши своїх візаві у двох партіях.

Сьогодні 12:48

Генконсульство України у Любліні поновило видавання паспортів. Що відомо

Cподобалося: 1

Всі документи, які були подані на обробку до 23 квітня, зокрема і готові паспорти, зараз видаються усім.

Сьогодні 12:32

Росія заветувала проєкт резолюції Радбезу ООН про заборону ядерної зброї в космосі

Cподобалося: 1

За цей документ, внесений Японією і Сполученими Штатами, проголосувало 13 членів Радбезу з 15 (США, Велика Британія, Франція, Алжир, Гаяна, Еквадор, Мозамбік, Сьєрра-Леоне, Мальта, Республіка Корея, Словенія, Швейцарія, Японія). Проти висловилася лише Росія, Китай – утримався.

Сьогодні 09:48

Гончаренко став першим нардепом, якого РФ хоче судити «за тероризм»

Cподобалося: 1

Московський військовий суд розпочав розгляд справи проти народного депутата Олексія Гончаренка. Йому інкримінують «розповсюдження фейків» та «виправдання тероризму». Санкції статей передбачають до 15 років ув’язнення

Сьогодні 09:15

Ліки дають позитивну дію: викладачці Лесиного вишу потрібна допомога на лікування

Cподобалося: 1

Ось уже пів року викладачка філософії Волинського національного університету імені Лесі Українки Опейда Людмила Миколаївна проходить дороге лікування у Львові. У жінки діагностували захворювання печінки, через яке влітку минулого року лікарям довелося прооперувати пацієнтку. Хвороба не відступила повністю, і щоб зменшити її вплив на організм, потрібно лікуватися спеціальними препаратами.

Сьогодні 08:59

У Луцьку серійний крадій велосипедів, який мав судимості, отримав умовне покарання

Cподобалося: 1

Вкрав чотири велосипеди – отримав умовний термін покарання: в обласному центрі Волині раніше судимий місцевий житель отримав черговий вирок від Луцького міськрайонного суду за вчинені злочини.

Сьогодні 07:38

Система Orphus