USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95
Популярне

НАБУ оголосило в розшук Гладковського-старшого

Cподобалося: 7

НАБУ оголосило у розшук колишнього першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського, якого звинувачують у зловживаннях на 17 млн грн при закупівлі машин для ЗСУ.

Сьогодні 20:20

Разом із сином пішов на війну: у Луцьку відкрили виставку, присвячену загиблому історику та колекціонеру Михайлу Федоровичу. Фото

Cподобалося: 7

Чоловік був знаним істориком, дослідником і колекціонером, зокрема захоплювався нумізматикою та фалеристикою. Вшанувати волинянина у стінах музею військової техніки зібралися його рідні, побратими та знайомі.

Сьогодні 16:06

Не пам’ятав моменту пострілу? У Ковелі експоліцейського, який п’яним застрелив сусіда, посадили на 11 років

Cподобалося: 6

У Ковелі експоліцейський понад рік тому вистрелив з табельної зброї в сусіда Олега Муханькова. Сталося це посеред ночі в квартирі правоохоронця, куди він запросив знайомого на вечерю після того, як той безплатно полагодив йому авто. Пораненого чоловіка госпіталізували, але за місяць він помер у лікарні. Та перед смертю встиг розповісти своїй матері, що сталося тієї ночі.

Сьогодні 21:02

На Волині авто перевернулося на дах. Відео

Cподобалося: 6

Водій автомобіля не впорався з керуванням та злетів у кювет. Авто перевернулося на дах. На щастя, обійшлося без постраждалих.

Сьогодні 14:43

На Волині попрощалися з загиблим сапером Миколою Ковбою

Cподобалося: 6

15 квітня жителі Колківської громади провели в останню земну дорогу українського Захисника – жителя села Грузятин, сапера 100-ї окремої механізованої бригади Сухопутних військ ЗСУ 57-річного Ковбу Миколу Васильовича, який віддав життя, боронячи країну на Донеччині.

Сьогодні 13:38

«Тяжко, страшно, але тримаємо фронт, щоб вдома такого не було», – прикордонник з Волинського загону

Cподобалося: 6

У складі прикордонної комендатури швидкого реагування Волинського прикордонного загону військовослужбовець на псевдо Білий захищає Батьківщину на Новопавлівському напрямку. Він розповів, що ситуація на цьому напрямку важка, адже українським захисникам доводиться майже щоденно відбивати штурмові атаки російських окупаційних військ. Проте наші бійці мужньо тримають позиції та завдають втрат живій силі противника – знешкоджують і беруть окупантів у полон.

Сьогодні 08:10

На Ківерцівщині засіяли понад мільйон саджанців дуба і сосни

Cподобалося: 6

Лісівники Волині та Рівненщини вже на кілька кроків від завершення лісокультурної кампанії цієї весни. Загалом уже заліснили 3028 га, висадивши понад 19 млн сіянців.

Сьогодні 06:48

Волинянин повернувся з полону, а дружина живе з іншим і продала його фуру

Cподобалося: 5

Повернувся з полону, прийшов із квітами до дружини на роботу, а в неї – інший. За словами обманутого чоловіка, дружина не тільки зрадила, а й продала його фуру. Щоправда, з жінкою вони давно розлучені, потім жили в цивільному шлюбі, а машина офіційно була оформлена на неї.

Сьогодні 19:39

У Ковелі демонтували пам'ятник радянським артилеристам

Cподобалося: 5

Пам’ятник – гаубиця 122 мм та дошка з викарбуваним написом – був встановлений ще в 1975 році.

Сьогодні 09:49

У Луцьку відбудеться концерт Артема Пивоварова на підтримку ЗСУ

Cподобалося: 4

10 травня о 19:00 у Луцьку в Замку Любарта відбудеться концерт Артема Пивоварова. Частина коштів буде спрямована на підтримку Збройних Сил України. У концертній програмі Артема Пивоварова на вас чекають улюблені хіти: «Дежавю», «Міраж», «Рандеву», «Думи», «Там у тополі», «Ой на горі» тощо. Серед них – пісні з авторського культурного проєкту «Твої вірші, мої ноти», в якому артист популяризує вірші українських поетів через призму музики. Звісно, ви також почуєте «Маніфест» – пісню, яку називають сучасним гімном українців.

Сьогодні 16:56

Польські фермери зняли блокаду з пункту пропуску «Угринів»

Cподобалося: 4

На цей час на виїзд з України перед цим пунктом пропуску очікують 100 ваговозів, ще 30 вантажівок (з повною масою до 7,5 т) очікують на оформлення на території Польщі.

Сьогодні 16:39

«Як війна, то можна робити бардак?» За якими схемами працює сервісний центр у Луцьку

Cподобалося: 3

У сервісному центрі в Луцьку доходить до бійок. Очільники змінюються, а схеми залишаються, тому так звані ходунки в сервісному центрі завжди тут. Вони у спортивних костюмах, бо інколи однією ходьбою кабінетами не обійтися – треба поборотися за талони з відвідувачами.

Сьогодні 13:22

На Волині у водія виявили амфетамін. Фото

Cподобалося: 3

Під час здійснення перевірки у салоні автомобіля поліцейські виявили порошкоподібну речовину, зовні схожу на амфетамін, яку водій зберігав у великих розмірах.

Сьогодні 12:32

Усе почалося зі схуднення. Як лучанка створила бізнес на мікрозелені

Cподобалося: 3

Найвибагливіша рослина на зеленій фермі Оксани Черемісіної – щавель «Кривава Мері». На власному подвір'ї в Луцьку жінка вирощує мікрозелень – популярну нині дрібну городину, яку заведено їсти, коли та виросла не більш ніж на паросток. Є сонях, горох, пшениця, люпин, люцерна та ще з півтора десятка видів рослин.

Сьогодні 07:42

Оскароносна стрічка «20 днів у Маріуполі» зʼявиться на Netflix

Cподобалося: 2

Наразі стрічку можна переглянути на платформах Sweet.TV, Megogo, Київстар ТБ, Takflix і Volia TV, а також на сервісах Amazon, Apple TV і Google Play Movies.

Сьогодні 22:39

Вкрав автомобіль та втопив його у Турії: 24-річному ковельчанину повідомили про підозру

Cподобалося: 2

Уночі 21 березня 2024 року молодик проник у салон автомобіля марки ВАЗ-2107, припаркованого біля будинку на вулиці Володимирській у Ковелі, завів його методом замикання електропроводів та викрав. Згодом, не впоравшись із керуванням, на пішохідному мосту через річку Турію він зіткнувся з парканом та з'їхав у воду.

Сьогодні 21:21

Не стало захисника з Волині Михайла Тимчишина

Cподобалося: 2

16 квітня 2024 року перестало битися серце захисника України Тимчишина Михайла Йосиповича, 25.09.1977 року народження, жителя с. Цегів, який був призваний 14.02.2023 року та захищав нашу Батьківщину до січня 2024 року.

Сьогодні 19:19

Саудівська Аравія передала $10 млн на продовольчу допомогу українцям

Cподобалося: 2

Ця допомога дасть змогу придбати й доставити на місця близько 7,6 тис. тонн їжі. Зазначається, що всі продукти, зокрема борошно, макаронні вироби, гречка, вівсянка, горох, цукор та олія, купують в Україні для підтримки місцевої економіки й системи харчування.

Сьогодні 18:05

На війні загинув мер Лебедина Сумської області Олександр Бакликов

Cподобалося: 2

Олександр Бакликов народився в Лебедині. Там працював токарем, вчителем та був приватним підприємцем. Очолював МПП «Крестина» та МПП «Альфа». У 2015 році його обрали міським головою Лебедина. У листопаді 2020 року Бакликова переобрали.

Сьогодні 14:59

Терор повинен програти скрізь: захист Штатами неба Ізраїлю викликає заздрість та іронію в Україні, − WSJ

Cподобалося: 2

Американська газета The Wall Street Journal пише, що швидка і результативна реакція США та їхніх союзників на удари Ірану по Ізраїлю викликає заздрість та іронію в Україні, яка вже понад 2 роки стримує щоденну агресію Росії і так само щоденно просить світ про допомогу.

Сьогодні 11:43

Система Orphus