USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90
Луцьк Екстремальний: ​Спелеологія. Підземний світ кришталевих печер
20 Листопада 2014 12:26
0
Подолати заплутані лабіринти вузькостей, зуміти протиснутися там, де, здавалося, зробити це зовсім неможливо, продовжувати рухатися вперед, незважаючи на втому і синці на колінах. Саме таким, сміливим та наполегливим любителям екстриму, варто хоча б один раз у житті відвідати підземні печери.

Так, хлопці та дівчата з МГО «Земля стрибків» у Луцьку запрошують усіх поціновувачів прекрасного та охочих відкрити для себе неперевершеність підземного світу, вирушити з ними в одну з найбільших та найкрасивіших горизонтальних печер світу - Оптимістичну.

До слова, самі учасники команди уже відкрили для себе дивовижні, всипані кристалами зали, розташовані упродовж 238 кілометрів лабіринтової системи, галерей та химерних ходів.

«Навіть найсміливіша фантазія не може підказати уяві, які таємниці приховують надра Придністровського Поділля, які дива чекають вас під землею!
Ця горизонтальна печера приваблива тим, що кожен знаходить у ній щось своє: насолоду від подолання складних підземних ходів, захоплення своєю невгамовною фантазією чи нескінченний спокій, незворушну тишу та непроглядну темряву... Продовжувати можна ще довго, але краще це зробите Ви, кожен для себе», - кажуть організатори.

Варто заначити, що долучитися до незвичайної поїздки можна 29 листопада. Деталі – у спільноті команди у соцмережах.
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Є люди, які бояться поглянути вниз із вікна, що знаходиться, скажімо, на другому поверсі багатоповерхівки, а є й такі, кому…
Осінь - холодна пора, але тільки не для «гарячих сердець». Так, останні осінні стрибки лучани та гості міста вирішили присвятити…
Колись у цих таємничих місцях вирувало життя. Однак, у силу тих чи інших причин, люди покинули їх напризволяще. І от,…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus