USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90
Вероніка Романович: Новина, яка повертає на грішну землю
Як повідомив Богдан Козік, депутат Камінь-Каширської районної ради Волинської області, в районі сталась безпрецедентна подія. За ініціативи керівники ГО «Камінь-Каширського координаційного центру ветеранів АТО» Богдана Пташника на початку лютого 2016 року оприлюднена заява на підтримку начальника Камінь-Каширського РВ УМВС у Волинській області підполковника міліції Чиха Валентина Івановича у переведенні його до лав поліції.

Дана заява спирається на неправдиві відомості, а саме – ніхто не вивчав громадську думку з приводу ділових та моральних властивостей Чиха В.І., заяву не погоджено зо всіма членами-учасниками АТО району.

Окрім цього, Богдан Козік повідомляє, що цю заяву підписали: голова Камінь-Каширської районної ради Сус Віктор Іванович, Камінь-Каширський міській голова Бондар Василій Іванович та голова Камінь-Каширської районної державної адміністрації Дунайчук Валерій Савович. Очевидним є те, що названі посадові особи використали службове становище. А саме свої підписи вони підтвердили відомчими печатками, з державним гербом України.

Щодо голови районної ради та міського голови, то цей підпис здійснено без погодження з відповідними радами, що мало би бути у вигляді ухваленого рішення даних рад.

Стосовно голови районної адміністрації, то це є відкритим доведеним фактом втручання посадової особи, не наділеної певними повноваженнями у процес атестації працівників правоохоронних органів.

Дана інформація має бути перевіреною відповідними державними службами та громадськими структурами. За результатами перевірки – вжитті заходи дисциплінарного характеру, що до певної міри загальмує несанкціоноване втручання посадових осіб у справи неналежної їм юрисдикції. Немаловажливою є оцінка дій громадського активіста, діяльність якого підриває авторитет поважних громадських об’єднань України, дискредитує честь та гідність учасників АТО в Україні.

Джерело:

http://visti-kamenia.com/blog/dumayte-shcho-robite-05333

http://visti-kamenia.com/…/u-kameni-kashirskomu-gromada-zas…
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Силами громадських активістів наприкінці минулого та на початку нового 2015 року до зони АТО було відправлено чергову гуманітарну допомогу. Новорічні…
В чому кожного разу переконуєшся, незалежно чи справа є особистою чи загальносуспільною. Якщо про справи загальносуспільні, що так чи інакше…
Корупції бути, якщо громадяни України і надалі вважатимуть, що справа поборювання корупції є справою виключно державних органів. Навіть більше -…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus