USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00
Володимир Торбіч: Партизани з управління земельних відносин
– Ти в курсі, що сьогодні День партизанської слави ? – питає моя колега і дружина, прийшовши з прийому в управлінні земельних відносин Рівненського міськвиконкому.

– Тепер вже в курсі.

– Ну а у відділі земвідносин давно в курсі. У них на дверях висить папірець «Оголошення. Працівники управління земельних відносин приймають (хоча правильно – "беруть" – ред.) участь у покладанні квітів до пам’ятника партизанам та підпільникам». І це якраз у прийомний день. Таких прийомних днів всього два на тиждень, до того ж сьогодні тільки до обіду.

Оскільки в дусі влади, яку привів президент Янукович святкувати радянські свята і відновлювати пам’ятники радянської доби, в тому числі й НКВДистам, дружина питає у спеціалістів відділу, які з’явилися хвилин за п’ятнадцять до обідньої перерви: «Це що вас начальство направило квіти покладати?». Мовчанка.

Далі підходить з документами до начальника відділу і питає в нього: «Це що у вас за покладання квітів? Хто вас направив?»

– Це ж день партизанської слави! – начальник.

– І ви щороку його так відзначаєте?

І тут у відповідь мовчанка.

Але до честі начальника і працівників відділу (чи то зіграло те, що в дружини на руках був малюк, чи згадали, що вона журналістка, чи відчували свою провину за відсутність на робочому місці у робочий час…), але всі документи прийняли за 10 хвилин.

А от у сусідньому управлінні рівненського Держкомзему всі спеціалісти в робочий час були на місці. Можливо через те, що міський Держкомзем підпорядковується в першу чергу обласному Держкомзему, а не міському голові?

До речі, про міського голову Рівного. Він сьогодні відлучився із сесії Рівнеради, щоб зустріти в аеропорту прем’єр-міністра Азарова, який через рівненський аеропорт прямує в Луцьк.

(опубліковано 22.09.2011 на 4vlada.com)
      Блоги є видом матеріалу, який відображає винятково точку зору автора. Вона не претендує на об'єктивність та всебічність висвітлення теми, про яку йдеться.
      Точка зору редакції Інформаційного агентства Волинські Новини може не збігатися з точкою зору автора. Редакція не відповідає за достовірність та тлумачення наведеної інформації і виконує роль носія.
Після того, як Рівненське агентство розповсюдило звернення до журналістів з приводу чергового піар-заходу для медіа від влади, я отримав відгук…
Прочитав коментар Вчительки під розслідуванням «Шкільний рекет: не дай Бог купите дешевший букет!» . Ось цей коментар: Якщо держава не…
Вчора почув від знайомого юриста фразу: «Розслідувати можна лише те, що є карним і мета розслідування – добитися покарання». Чи…
Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus