USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92
Світ вражає: Луцькі садочки: додаткові джерела фінансування. АНОНС
Встановлення системи захисту та безпеки у дошкільних навчальних закладах – актуальне питання сьогодення, яке на разі знаходиться на стадії активного обговорення чиновниками, громадськістю та самими батьками.

Впевнені кроки для забезпечення ДНЗ м. Луцька необхідною системою захисту уже зроблені. На умовах співфінансування залучено кошти проектом «Підвищення рівня безпеки дітей у дошкільних закладах м. Луцька, шляхом впровадження системи безпеки «тривожна кнопка», що був підтриманий Волинською обласною радою в рамках конкурсу проектів місцевих ініціатив, Луцька міська рада також пообіцяла фінансове сприяння у встановленні таких систем захисту у кожному ДНЗ міста, сама громадськість, а саме ГО «Правопорядок» безкоштовно встановлюватиме закуплені системи захисту у ДНЗ.

Проте це лише перший крок, який необхідно здійснити батьківським комітетам та адміністрації ДНЗ для того, щоб їх вихованці почували себе комфортно та захищено у стінах садочка.

23-24 вересня 2014 року о 16:00 у коворкінг-центрі «Репортер» (м. Луцьк, пр. Волі, 27, 4 поверх) відбудуться навчальні семінари на тему «Можливості залучення додаткових джерел фінансування на вирішення проблемних питань ДНЗ».

До участі запрошені представники батьківських комітетів та адміністрації ДНЗ м. Луцька.

Запрошуємо представників засобів масової інформації долучитись до заходів.

Організатор: ВОГМО «Волинський Інститут Підтримки та розвитку Громадських Ініціатив».
Коментарів: 2
Саша Показати IP 23 Вересня 2014 07:26
на моїй памяті 35 років не потрібна була кнопка і системи захисту а зараз видно треба дати заробити...
Мама Показати IP 23 Вересня 2014 10:17
Ні Саша ви не праві. 35 років не було війни, був спокій. А зараз ми не знаємо,хто ходить поруч кацап, терорист,бойовик чи просто садист.Світ змінився в сторону страшного, ми стали бандитами,головорізами, брат вбиває брата.І ці кнопки потрібні і,взагалі двері в садочок повинні бути закритими, одні відкриті дітей завели батьки, двері закрили.Є черговий,сторож хай працює не вночі а вдень також,а то тільки на ніч приходять, уних же 8-годинний робочий день.Ніхто не застрахований,що зараз може зайти якийсь придурок чи сепаратист і взяти садочок чи діток в заложники.Ці нелюди здатні на будь-що.Настали страшні часи.Хай завідуючі не деруть з батьків гроші на будь-що майданчики,подарки, а з цимх,що ми здаємо, а здаємо чимало,візьмуть на кнопки.Видумують різні зошити по 100 грн, пластиліни по 80, скромніше,простенькі зошити.великі забаганки у вихователів.не ті часи.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus