USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93
Світ вражає: В Одесі відлупцювали Шуфрича. ВІДЕО

Нестора Шуфрича та Миколу Скорика побили в Одеській ОДА.

Про це у своєму Фейсбуці написала одеська журналістка Віра Запорожець, передає Еспресо.TV.
"Шуфрича і Скорика сильно побили в ОДА невідомі патріоти. До нападника застосували газ і стріляли вгору з бойової зброї", - написала вона.
Також, як пише одеський сайт ОТКАТ, очевидці повідомляють, що в будівлі одеської ОДА прозвучали постріли, проте згідно з даними видання ніхто не постраждав. 
Самого Шуфрича помітили в будівлі ОДА разом з Миколою Скориком. Згідно з попередньою інформацією, це і стало причиною стрілянини.
Своєю чергою, журналістка Зоя Казанжі написала у "Фейсбуці", що "голова Одеської ОДА Ігор Палиця НЕ ЗАПРОШУВАВ до себе на зустріч Нестора Шуфрича".
"Нестора Шуфрича дійсно побили на сходах під ОДА. Він, начебто, йшов на зустріч з "Опозиційним блоком". Разом з Шуфричем був депутат облради Микола Скорик, колишній голова ОДА (це при ньому сталося 19 лютого, коли було побито багато людей). Скорика не побили", - йдеться у повідомленні.
Нагадаємо, сьогодні в Одесі повинна була відбутися прес-конференція нардепа Нестора Шуфрича, але вона зірвалася - політик не приїхав. Активісти заздалегідь приготували для нього сміттєвий бак. Увага! Відео містить нецензурну лексику.

 
Коментарів: 26
Одеса-мама Показати IP 30 Вересня 2014 16:04
Мало дали,але скоро вся мразь буде так виглядати,як шухрич,давно вони на це заслужили.
привоз до Одеса-мама Показати IP 1 Жовтня 2014 03:31
Это прямо праздник какой то!!!
Інна Показати IP 30 Вересня 2014 16:31
Мало дали, треба було з асфальтом зрівняти га....д..ів:-)
Ростов-папаша Показати IP 30 Вересня 2014 17:34
Мы своим тоже мусорные баки подготовили. Полные мусора, чтобы мягко было.
ІМХО Показати IP 30 Вересня 2014 18:15
Варвари... Ви говорете про якісь там європейські цінності? "Герої" нещасні. Це просто ппц. Правий сектор скоро добігається.
лучаночка до ІМХО Показати IP 30 Вересня 2014 18:34
я з вами згідна, але погодьтеся що ці регіонівські нардепи людей дістали по-справжньому от і маємо резудьтат. Українці ДУЖЕ ДОВГО МОВЧАЛИ! а тепер всі повстали!!!!!!!!!!!!
ІМХО до лучаночка Показати IP 30 Вересня 2014 19:08
Якщо так, то хіба він один, кому морду треба бити? А ви читали статтю про волинського свободівця, який побив людину так, що та потрапила на лікарнне ліжко. А коли Мірошниченко і Іллєнко били редактора УТ-1, то це як? Давайте тоді будемо відверті і відверто битимемо морди всім тим, хто чинив несправедливо! Якщо ми хочемо жити в демократичному та правовому суспільстві, повинні зрозуміти, що подібні методи є протизаконними. Інакше, сьогодні це депутати, завтра будуть начальники підприємств, яких ці "герої" хотітимуть розкулачити, а через місяць Ви, або Ваш близький родич. А причини знайдуться завжди. В крайньому випадку звинуватять в протидії українській революції і перегляді каналу РОССИЯ 24. Задумайтесь над цим! Поки цим бикуватим молодикам не покажуть де їхнє місце і те, що закон працює, жоден громадянин України не могтиме відчувати себе в абсолютній безпеці.
Анонім до ІМХО Показати IP 1 Жовтня 2014 11:40
це рашиські провокатори працювали для каналу 24 росія. це факт.
птн Показати IP 30 Вересня 2014 20:03
дивлячись на це варварство хочеться запитати "патріотів" і тих хто стояв на майдані -як називається та держава в якій ми зараз живемо? І чи існує та держава взагалі. коли стадо бид лоти може вбити людину тільки за те . що вона має іншу точку зору?Де та міліція. де ті органи правопорядку. коли можуть побити народного депутата?А що тоді говорити про простого громадянина?І я далекий від думки що це робиться не по вказівці певних політичних сил .які в такий спосіб позбавляються конкурентів на виборах. Демократія по-украінські в діі. Розвалили державу.а тепер розвалимо і те що залишилось
я до птн Показати IP 30 Вересня 2014 20:37
птн пнх!!!
ДДП до птн Показати IP 30 Вересня 2014 21:10
Це якраз є нелюди,яких потрібно знищувати повністю і чим скоріше,тим краще.Країна очиститься від різного роду мразі!!!
Юрій до птн Показати IP 1 Жовтня 2014 10:01
Шановний, ця країна називається ВІЛЬНА Україна і якщо вам щось не подобається шлях на Мордовію вільний, ВПЕРЕД. Людям надоїло чекати 7 місяців коли корумповані суди нарешті почнуть працювати і цивілізованим шляхом покарають зрадників і вбивць українців. До речі, зараз народ не стадо, а розумна, дієва нація яка хоче жити краще, а от такі як ви не "инакомислячи", а холуї москальські і стадо баранів.
А до птн Показати IP 1 Жовтня 2014 10:21
справді, як називається держава і чи держава взагалі? і майдан сюди приплітати не треба, бо ці виродки шуфричі і їм подібні виплекані саме до майдану. Вони до звичайних людей ставились і сталяться не як до людей, а саме як до стада, до бидла, от і отримують тепер, бо терпіння не безкінечне. Знаю про що кажу, два роки тому до нас прислали з Києва нового "директора" на кілька місяців, спеціально щоб у нього в біографії був запис про керівну посаду, а те що він нульовий в тому чим мав керувати -нормально. Так от цей двадцятип"ятирічний виродок, синуля когось із міністерства з такою зневагою до всіх ставився, з такими барськими замашками, що наше провінційне "рідне" руководство ще відпочиває. Йому хотілось не те що пику натовкти, а відметелити на відбивну. Що тішить, що він таки доскакався і під кінець його перебування в нашому місті харю йому таки начистили, не на роботі звичайно.
руслан Показати IP 30 Вересня 2014 20:36
Всім чемним дермократам.поясню в тій системі в якій ми живемо по іншому із тими хто продає краіну не можна.в європейській краіні воно вже сиділо б у камері МІ-6 і здавало би всіх своіх поплічників.а не йшло у депутати. Так що закрийте рот дермократи.бо демократіі у нас нема.
ІМХО до руслан Показати IP 30 Вересня 2014 21:55
А ти хто такий? Хто тобі давав право вершити суд? А якщо завтра хтось скаже, що твоя дружина хвойда і її можна пороти посеред вулиці, це буде нормою в твоєму розумінні?
мда.. до ІМХО Показати IP 1 Жовтня 2014 11:49
з себе почни, для чого чіпати чужих жінок, навіть для порівняння. такий правильний та чесний!?звичайно , дикість, але йому Ш.давно треба було накостиляти, до чого людей довели та державу. Нічого не робив він та йому подібні, тільки крали, крали та крали та при цьому брехали...
я Показати IP 30 Вересня 2014 20:43
Такі,як шуфрич спонукають до таких дій до них! А як ще боротись з йому подібними, тільки такими методами, може інші подумають, нарешті заткнуться, підуть з політики.
ІМХО до я Показати IP 30 Вересня 2014 21:56
Ну ви ж вибороли собі "європейське" майбутнє, - йдіть до Ляшка і Порошенка і просіть, щоб розбирались.
українка Показати IP 1 Жовтня 2014 08:45
У нас одна біда - війна. В скорботі і плаче вся Україна. Те що народні депутати, політики, олігархи наробили за 23 роки в Україні в голову не вкладається. Ненька- країна розкрадена.....Народ пересварили між собою. Українці- будьте МУДРі і витримайте це випробування !!! " Кругом неправда і неволя, народ замучений мовчить.", "Хто зневажає рідний край, той серцем немощний каліка"- Т.Шевченко. Всьму є початок і всьому є кінець. БОЖЕ, збережи Україну і її людей !!!.
Анонім до українка Показати IP 1 Жовтня 2014 10:56
коментар було видалено
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 10:01
А чому це бидло в масках? Бо сьогодні вони по вказівке одних бьють, а завтра іншіх! Вони тількі і вміють розрушать, а не строить! Через таких Украіна осталась без Крима і на сході люді страдають.
Анонім Показати IP 1 Жовтня 2014 10:43
Фразу «сильно побили в ОДА невідомі патріоти», треба замінити на «сильно побили в ОДА невідомі хулігани»
аналіз Показати IP 1 Жовтня 2014 15:30
це все для дітей, та є зрозумілим, що це провокація, спланована відповідними російськими структурами..деякі учасники, які біля Шуфрича видно, що в курсі були що мають пре нести в жертву пана Шуфрича для російського тіві, це явно показує особливо особа, яка кричала для преси "правий сектор". аналізуйте люди, аналізуйте видно, що все для російського глядача...
Яна Мала Показати IP 1 Жовтня 2014 18:44
Толпою на одну людину напали.Напевно героями себе почувають.Стадо трусів.Як від ополченців драпати кідаючи зброю і міста то геройства щось не було,а тут герої:)))А ще з памятниками воювати це бидло вміє.А що,памятник же по пиці не дасть:)))Одним словом:"Країна неляканих ідіотів!";)
малій до Яна Мала Показати IP 1 Жовтня 2014 19:47
пиз...те тьотю в расєю там все в шоколаді. і не мучтеся, пані, в потугах, живучи так у не нависній вам країні...
.... Показати IP 1 Жовтня 2014 22:19
Він свою дружину ,ще не так метелив.от і на нього проруха.сепаратист він ,цей Шуфрич номер один.от і підставили його свої.ха.чого саме в Одессу приперся,от запитання.видно в путіна плани захорити Одессу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.

Система Orphus