USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку послугами Центру управління відходами за два місяці скористалося понад 200 осіб

30 Грудня 2022 10:04
За два місяці роботи центру управління відходами в Луцьку понад дві сотні людей відвідали пункт та привезли відходи на сортування.

Про це розповів Суспільному відповідальний за роботу центру Сергій Михалевич.

З його слів, від початку відкриття центру у жовтні відходи привезли десятеро людей, впродовж листопада – понад 80 осіб. У грудні сміття різних фракцій привезли поки лише 85 людей, каже Сергій Михалевич, однак до кінця місяця очікують до сотні відвідувачів.

Із 14 видів відходів, котрі приймають у центрі, найбільше лучани привозили одягу, будівельних відходів і пластику різних фракцій.

Який об’єм відходів уже відсортували, говорить Сергій Михалевич, не підраховують. Точні цифри будуть відомі після того, як привезене здадуть на переробку. Це планують зробити в січні.

Як повідомляли, 27 жовтня в Луцьку запрацював центр управління відходами на вулиці Трункіна, 7 для фізичних осіб, де можна відсортувати 14 фракцій сміття. Це перший та наразі єдиний такий майданчик в Луцькій громаді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 1 Січня 2023 11:35
Ось коли такі контейнери поставлять в кожному районі міста - тоді буде результат! Ніхто не поїде на інший кінець міста викидати непотріб. В сусідній Польші в кожному районі міста таких контейнерів по кілька штук на район. Тут йдеться не про свідомість громадян , а про відповідальність і чесну працю відповідних служб і влади.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus