USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Аби дискредитувати ЗСУ: російські спецслужби передали ХАМАСу західну зброю, захоплену в Україні

9 Жовтня 2023 16:06
Держава-агресор росія використовує напад терористів ХАМАСу на Ізраїль для масштабної провокації проти України.

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що російське ГРУ вже передало терористам ХАМАСу захоплену під час бойових дій в Україні трофейну зброю, виготовлену в США та державах ЄС.

Наступним, за планом росіян, кроком мають стати фейкові звинувачення українських військових у буцімто продажу західної зброї для терористів на регулярній основі.

У межах кремлівської дезінформаційної кампанії ці фейки мають лягти в основу низки «викривальних публікацій» та «розслідувань» у західних ЗМІ.

Для переконливості російські спецслужби мають намір використати відповідні коментарі зрадника з української прикордонної служби старшого лейтенанта Руслана Сирового, який нещодавно втік до Москви.

Чергова провокація ворога націлена на дискредитацію Збройних сил України та повне припинення військової допомоги нашій державі з боку західних партнерів.

Нагадаємо, вранці 7 жовтня палестинський рух ХАМАС напав на Ізраїль, заявивши про початок військової операції «Повінь Аль-Акса». Ізраїль у відповідь оголосив про початок контртерористичної операціїв секторі Гази під назвою «Залізні мечі». У країні ввели надзвичайний стан. Премʼєр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху у зверненні до громадян сказав, що країна перебуває у стані війни й переможе.

Наразі в Ізраїлі загиблими вважають понад 700 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клава Показати IP 10 Жовтня 2023 04:49
після теракту ХАМАСу на Ізраїль ми так і не почули від плазуючого перед рф його прем"єра Натаньяху засудження подружок ХАМАС і рф, їх спонсора ірану..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus