USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Багато війни, багато любові»: у луцький виш завітала поетеса Тетяна Власова

28 Березня 2024 21:57
26 березня відбулася зустріч із поетесою Тетяною Власовою. Локацією заходу став факультет філології та журналістики Волинського національного університету імені Лесі Українки.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики вишу.

В аудиторії зібралося чимало студентів і викладачів. На захід завітав і ректор університету Анатолій Цьось та проректорка Наталія Благовірна. Модерував дійство начальник відділу інформаційної політики Андрій Мошкун. Була у Тетяни Власової й особиста «група підтримки» – її мама Ірина, яка, до речі, працювала у цьому ЗВО.

Власне, про це і згадав у своєму вітальному слові Анатолій Цьось. Він подякував Тетяні за те, що завітала в Лесин університет, і побажав хороших вражень від зустріч.
Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з Національним університетом «Чернігівський колегіум»

Тетяна Власова розповіла присутнім про те, що її пов’язує з Луцьком, а також тезово – про себе і поетичну творчість, комунікаційні та піар-проєкти, волонтерську діяльність. Зустріч розпочалася з поетичного «блоку». «Вірші – це нішева історія», – заявила поетеса, а ще згадала про те, як одного разу читала вірші у літаку: «Ми жартували, що це був найкращий виступ. Бо людям не було куди тікати».
Під час зустрічі Тетяна Власова розповіла про марафон військової поезії, співпрацю з Ахтемом Сеїтаблаєвим і Сергієм Жаданом, виступи перед військовими, тенденції «сучукрліту» та чимало іншого.
Читати ще: Поезія, що надиктована серцем: у Луцьку презентували книгу «Лінії оборони»

Поетеса й аудиторія зловили особливий «вайб», перебували на одній хвилі: Тетяна читала вірші та розповідала, а присутні уважно слухали.
До розмови долучалися і студенти та викладачі. Декан факультету філології та журналістики Лілія Лавринович зауважила: «Той «вайб», про який Ви говорили, всі відчули. Я вдячна Вам за те, що студенти мали можливість почути вживу те, що вони читають у соцмережах».
Десятки студентів після завершення заходу зробили спільні світлини з Тетяною Власовою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus