USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Депутата Волиньради, якого спіймали на хабарі, відсторонили від посади директора ліцею

15 Вересня 2023 18:13
Депутата Волинської обласної ради, якого зловили на хабарі, відсторонили з посади директора Володимирського спортивного ліцею. Валентин Кошельник виконував обов’язки керівника цього закладу з червня 2023 року.

Спортивний ліцей підпорядковується Волинській обласній раді, тож рішення про відсторонення приймали депутати на засіданні освітньої комісії, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Інформація про те, що депутата Волинської обласної ради Валентина Кошельника взяли на хабарі в 35 тисяч доларів, з’явилася 12 вересня. Через два дні на освітній комісії облради розглянули питання про відсторонення його від посади директора Володимирського спортивного ліцею. Рішення про увільнення Кошельника від виконання обов’язків директора члени комісії підтримали.

«Розглядали питання призначення виконувача обов’язків керівника Володимирського спортивного ліцею Волинської обласної ради. Було винесено на розгляд комісії питання про призначення Ольги Ручик, заступниці з виховної роботи цього закладу. Вирішили покласти на неї обов’язки керівника ліцею та увільнити заступника директора з питань фінансів та економіки Валентина Кошельника від виконання обов’язків керівника», – сказала заступниця керівника відділу комунального майна Інна Сабін.

Вона пояснила, що Валентина Кошельника увільнили з посади, бо він відсутній на роботі, а право другого підпису ні на кого не покладено. До того ж, потрібно виплачувати аванс працівникам ліцею.

Валентина Кошельника увільнили від виконання обов’язків директора спортивного ліцею, але він залишається на посаді заступника директора.
Нагадаємо, НАБУ і САП викрили депутата Волинської облради. Йому інкримінували одержання неправомірної вигоди у сумі 35 тисяч доларів. За ці кошти він обіцяв посприяти громадянину в придбанні земельної ділянки, що розташована на території однієї з територіальних громад Волинської області, для створення на ній підприємства з утилізації відходів. Пізніше депутату повідомили про підозру у зловживанні впливом.

Вищий антикорупційний суд узяв під варту депутата Волинської обласної ради Валентина Кошельника з альтернативою 900 тисяч гривень застави. НАБУ і САП підозрюють його у зловживанні впливом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Є слова Показати IP 15 Вересня 2023 20:23
Питання в іншому))))....А хто його туди призначив ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus