USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Дружина виїхала за кордон і вертатися не планує: волинянин відмовився від мобілізації, бо сам виховує двох дітей

12 Листопада 2023 23:16
У Любомлі судили уродженця селища Головне за ухилення від мобілізації. Першочергове покарання у понад три роки обмеження волі Любомлський районний суд замінив іспитовим строком.

21 червня 2023 року Сергій Ч. отримав під особистий підпис персональну повістку про необхідність прибути до відділу територіального центру комплектування та соціальної підтримки для відправки у складі команди для проходження служби в ЗСУ.

Проте волинянин у визначений час не прибув у пункт збору, ухилившись від призову.

Читати ще: Того дня захворіла теща: на Волині судили ухилянта, бо не з’явився до центру комплектування

Обвинувачений свою вину визнав повністю. Сергій Ч. розповів, що відмовився від військової служби, бо має на утриманні двох неповнолітніх дітей. Зі слів чоловіка, його дружина ще навесні виїхала за кордон та наміру повертатися додому не має, дітьми не цікавиться, конкретне її місце перебування на даний час йому невідоме. Тож піклування та утримання дітей лежить лише на ньому. Крім того, чоловік має батьків-пенсіонерів, при цьому мати є особою з інвалідністю ІІІ групи.

Волинянин просив суд врахувати зазначені обставини і суворо його не карати.

Суд визнав чоловіка винним та позбавив волі на три роки і шість місяців, але замінив покарання на два роки іспитового строку.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Евген Показати IP 13 Листопада 2023 00:54
Про дітей взагалі ніхто не подумав.
Вова Показати IP 13 Листопада 2023 06:36
Що це робиться. Це хіба суди, сволочі
З міста Показати IP 13 Листопада 2023 08:17
На лице всі підстави для відстрочки по мобілізації - Тримай вирок. С..ки в ТЦК та і суддя некращий. Зате в нас все "добровільно" не так як в рашці....
?! до З міста Показати IP 13 Листопада 2023 11:49
У вас то де? В усть-пирдюйску?
Валя Показати IP 13 Листопада 2023 10:39
Тцк по Закону не створена і до Зсу не має відношення. Робилися запити. Запрошує до своїх "лав" повістками послужити по контракту вояком- як підліток флаєрами відвідати нову піцерію. -Дякую за запрошення, матиму на увазі.- ось яка відповідь має бути. А до Зсу належить лише командування, а не "пєшки". Подискутуємо?
232 до Валя Показати IP 13 Листопада 2023 13:15
Валя, ти - дурепа неграмотна. А з дурнем сперечатись, те ж саме, що небо фарбувати
DP Показати IP 13 Листопада 2023 11:35
Вирок не правосудний. Мало матеріалу в статті, щоб щось порадити дієве. Як мінімум змінити захисника.
А за жінку його Показати IP 13 Листопада 2023 21:25
Ніхто і не згадав. Вот такі в нас баби класні))) дітей кинула, того то панятно і сліняла хааа а ви там роз.обуйтесь)))
Анонім Показати IP 14 Листопада 2023 01:25
Чоловік отримав повістку і помер в військомат не прийшов, суд призначив 5 років тюрми замінив на 2 роки іспитового терміну, тепер померлому треба відвідувати дільничного поліції!!!
Женя Показати IP 14 Листопада 2023 04:11
Жінка навмисне виїхала аби чоловіка не забрали. А йому треба було лише піти у тцк і дали відстрочку. А Валя права, тцк до зсу немає ніякого відношення. Ну а то що у нас мобілізація проходить як у кацапів то факт.
Поц до Женя Показати IP 14 Листопада 2023 19:35
Та ні спочатку йому діти до суду та встановлювати юридичний факт про утримання дітей, без такого рішення ніякої відстрочки не буде, а буде ще одна повістей та новий срок, але вже не умовний. ТцК фактів не встановлює...
Юрист до Поц Показати IP 14 Листопада 2023 23:06
Та не а суд. А в соціальну службу. А вже потім в суд з заявою на розірвання шлюбу.
Отакої Показати IP 14 Листопада 2023 06:05
Стоп.Він поставив свій підпис,поставив,значить погодився і не зявився.То які претензії до ТЦК,що вони порушили?
ОЛЕКСАНДР Показати IP 14 Листопада 2023 07:29
УКРАЇНА РІДНА МАТИ...Я ЙОГО РОЗУМІЮ,БО У МЕНЕ ТЕЖ МАМА ПІСЛЯ ІНСУЛЬТУ,ДОГЛЯДАЮ САМ-ДРУЖИНУ З ДОНЕЧЬКОЮ рашисти ВБИЛИ ЩЕ У ГРУДНІ 2014.МИ ЗАЛИШИЛИСЬ З МАМОЮ САМІ,ТО ЗАРАЗ ЦЕ ЕДИНИЙ ВИХІД,БО З СУДИМОСТЬЮ ДО ЗСУ НЕБИРУТЬ!АЛЕ МЕНЕ ЗДИВУВАЛО,ЩО У ВІЙСЬКОМАТІ НЕМАЕ МОЕІ СПРАВИ,КОЛИ ВИЗИВАЛИ ДЛЯ УТОЧНЕННЯ ДАННИХ!БО МЕНЕ КОМІСУВАЛИ ЩЕ У 1991 ЩЕ З радянської армії І У ПОСВІДЧЕНІ ЯСНО ВКАЗАНО МОЯ СТАТТЯ!+У МЕНЕ Е МЕДИЧНЕ ПОСВІДЧЕННЯ ВІД россійських фашистів ПІСЛЯ МОГО КАТУВАННЯ З 19.08.2014-ДЕ ЯСНО ВКАЗАНО,ЩО У МЕНЕ ЗЛАМАНІ РЕБРА,ВІДБИТІ ВНУТРІШНІ ОРГАНИ,ТА РОСКОЛЕНОИУ ЧЕРЕП..БУЛО ВЖЕ 4 ЗУПИНКИ СЕРЦЯ,ЕПЕЛИПТИЧНІ НАПАДИ ЗАДОВБАЛИ,ІНОДІ НЕПРИТОМНІЮ,ВТРАЧАЮ СВІДОМІСТЬ ТА ПАМ'ЯТЬ,І ТД..ВОЕНИЙ ТА ЗНЯЛИ З ОБЛІКУ ЗАБРАЛИ У ВІЙСЬКОМАТІ У 2016!!!НЕВЖЕ МОЮ СПРАВУ ВТРАТИЛИ,АБО ВЖЕ ГРЕБУТЬ УСІХ ДО ЗСУ,НАВІТЬ ХВОРИХ?!?!
KGB Показати IP 14 Листопада 2023 13:28
У чому винен,блядь??? Що діти на утриманні??? Що дружина хвоста задерла і болт на дітей поклала ? Та нехай навіть між чоловіком і дружиною типу домовленість була,що вона буде кордоном і він типу не знає,де дружина,то в чому вина,блядь??? Діти напризволяще кинути на слабих старих і піти сраку прикривати "бєдних пєрєсєлєнцев",якими кишить Львів і вся моя багатостраждальна Західна Україна? От тих "бєдних" хай і ловлять і відправляють на фронт свою землю захищати! А то як Путлера кликати"Вова,спасі!",то хист у них є,а як захищати свою землю,то очко грає? А цього бідного батька засудити??? Ур.ди судді і й.бана влада!
Анонім Показати IP 14 Листопада 2023 14:07
в кожного свої схеми як уникнути мобілізації, одні платять тисячі доларів, інші розказують байки
Віталійович Показати IP 14 Листопада 2023 16:07
За*бали уже людей.на кого він лишить дітей
Читач Показати IP 15 Листопада 2023 10:25
Як завжди все робиться через сраку і кажуть що так має бути
Як заїбала ця ,,держ Показати IP 15 Листопада 2023 17:05
Так а коли друзів ЗЕ почнуть судити? Чи вони всі хворі? Інваліди? Але ж ордени та іменну зброю клоун їм вручив всім за ,,особливі заслуги,,! А може хоч одного синка ,,власть імєющих,, посадили? Ні! Вони як гужували по ЕС та Америкам так і гужують! А от простого ,,ваньку-сірого,, - то завжди будьласка! Але краще три роки відсидіти, чим вічність лежати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus