USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На Волині погасили марку до Дня пам’яті захисників України

29 Серпня 2023 13:41
Сьогодні, 29 серпня, у Луцьку погасили нову марку. Її випуск приурочили до Дня пам’яті захисників України, а тираж становить 500 тисяч екземплярів.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Як ескіз для поштової марки, приуроченої до Дня пам’яті, використали роботу заслуженого художника України Олега Шупляка «Журба» 2016 року.

Керівник Волинської дирекції акціонерного товариства «Укрпошта» Іван Люсак зазначив: «Це особливий день та нагода всьому суспільству разом сфокусуватись на глибокій пошані та вдячності до тих, хто загинув у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України».

Читати ще: «Винищувачі зла»: у Луцьку погасили нову поштову марку

До слова, номінал марки – U становить 12 грн, що відповідає тарифу на пересилання непріоритетного простого листа вагою до 50 г у межах України. Плюс 3 грн, що є додатковим номіналом, призначеним для відрахування на благодійність.

Виручені кошти підуть на допомогу дітям загиблих захисників України.

Також до поштової марки випустили конверт «Перший день».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus