USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.86 10.10

«Винищувачі зла»: у Луцьку погасили нову поштову марку

4 Серпня 2023 17:33
Сьогодні, 4 серпня, у переліку українських поштових марок з’явилася нова – із літаками-винищувачами F-16. Спецпогашення відбулось в усіх регіонах України, в тому числі і на Волині за участю журналістів, представників обласної влади та Укрпошти.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Поки Повітряні сили та вся країна чекає на передачу F-16, Укрпошта вводить в обіг поштову марку «Винищувачі зла».

«Так ми наголошуємо на гострій необхідності такого виду авіації та візуалізуємо роботу «бойових соколів», – розповів керівник Волинської дирекції Укрпошти Іван Люсак.

Читати ще: Легендарна марка «Русскій воєнний корабль, іді..!» здобула філателістичний Оскар

Номінал поштової марки – F. Кожні 16 гривень від вартості будуть спрямовані як благодійний внесок на придбання безпілотників.

Символічно, що на спецпогашенні випуску був присутній представник бригади тактичної авіації.

«Я надіюсь, ця марка принесе багато користі і збере чимало коштів для забезпечення наших Збройних сил», – додав заступник командира військової частини повітряних сил Василь Шарковський.
Загальний тираж випуску – 600 тисяч примірників. Також до марки випущено конверт «Перший день», немаркований художній конверт і картку. До слова, Укрпошта підготувала тематичний мерч – ексклюзивну сувенірну терку, отвори якої виконані у формі літаків F-16.

«Хочу подякувати нашим повітряним соколам, які боронять наше небо. Вони сміливі, мужні, незламні. Щоденно виходять на бойове чергування і охороняють наш спокій та наше життя», – відзначив Іван Люсак під час спецпогашення.

Заступник голови ОДА Олександр Троханенко, користуючись нагодою, привітав авіаторів із прийдешнім Днем повітряних сил ЗСУ.

«У мене, до речі, є усі спецвипуски Укрпошти», – поділився Олександр Троханенко. – Напередодні професійного свята хочу подякувати нашим соколам та привітати із Днем повітряних сил. Здоров’я вам і всіх благ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus