USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Пропонують понад 500 послуг: луцький ЦНАП відзначає десятиріччя діяльності

2 Липня 2023 09:30
Сьогодні, 2 липня, Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку відзначає 10-річчя діяльності.

Про це інформують на сторінці установи у Фейсбуці.

Луцький ЦНАП уже 10 років працює для лучан, жителів приєднаних до Луцької громади сіл, гостей міста та для кожного, хто звертається по адміністративні послуги.

Серед популярних послуг установи – реєстрація місця проживання, оформлення паспорта, отримання дозвільних документів, реєстрації нерухомості та землі, отримання свідоцтва про народження, оформлення соціальних допомог, реєстрація шлюбу, обмін водійського посвідчення, довідкові документи тощо.

«У період навіть найбільш складної епідеміологічної ситуації ЦНАП не зачиняв дверей, а з початком вторгнення росії усі працівники долучилися до діяльності Луцького центрального пункту допомоги для оперативного реагування на потреби військових і постраждалих від бойових дій та Пункту надання допомоги внутрішньо переміщеним особам (створених за ініціативи міського голови Ігоря Поліщука), а також кинули усі сили на консультування громадян в ситуації воєнного стану (багатоканальні телефонні лінії, сторінки в соціальних мережах, електронні засоби зв’язку)», – інформують у ЦНАПі.

За сприяння міського голови відкрили дві філії ЦНАПу: в густонаселеному мікрорайоні (просп. Соборності, 18) та найбільш зручному для жителів приєднаних громад (вул. Ковельська, 53).

Адміністратори ЦНАПу раз на тиждень надають послуги у п’яти старостинських округах.

«У планах – долучення до проєкту еВетеран, запровадження перереєстрації вживаних автомобілів, встановлення обладнання для надання паспортних послуг у філії ЦНАПу на просп. Соборності, 18, облаштування основного приміщення ЦНАПу сонячними панелями та багато іншого», – додають в установі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
лучанка Показати IP 2 Липня 2023 16:27
ЗАБЕРІТЬ КОНЮШНЮ ПЕРЕД ПОРОГОМ

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus