USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

У Ківерцях провели в останню земну дорогу майора Валерія Блащука

15 Квітня 2024 11:58
14 квітня в Ківерцях попрощалися з майором Блащуком Валерієм Леонідовичем, життя якого обірвалося раптово й дочасно.

Про це повідомили в Ківерцівській міській раді.

Народився Валерій Блащук 11 листопада 1962 року в селі Бодячів Ківерцівського району. Був кадровим військовим. Упродовж 2016-2020 років захищав Україну від російських загарбників на сході. За період служби удостоєний шести державних нагород.

Попрощалися з воїном рідні, друзі, знайомі, побратими. Вшанували пам’ять Героя очільники міста. Вдячні земляки, схиливши у скорботі голови та вклякнувши на колінах, щирою молитвою просили у Всевишнього про спокій душі воїна.

Траурна процесія йшла від рідного дому вулицями міста до собору Покрови Пресвятої Богородиці, де чин поховання здійснив протоієрей Іван Семенюк. Місцем вічного спочинку для великого патріота стала Алея Слави на міському кладовищі. Воїни почесної варти тричі відсалютували Герою, шануючи його ратний подвиг.

Пам’ять про Валерія Блащука житиме вічно у серцях рідних, близьких, друзів, побратимів і вдячних земляків.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині. Вічна пам'ять, честь і слава Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus