USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Техасі знайшли сліди динозаврів, яким понад 100 мільйонів років

2 Вересня 2023 00:22
На тлі посухи, яка триває упродовж останніх двох років, у Державному парку Техаса (США) було знайдено 70 нових слідів динозаврів, яким 110 млн років.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє The Messenger.

Співробітники парку заявили, що ніколи не бачили такої кількості слідів динозаврів у парку.

Зазначається, що виявлені сліди з трьома пальцями, ймовірно, належать акрокантозавру, динозавру заввишки 4,6 м, тоді як більші сліди, ймовірно, належать завропосейдону, динозавру заввишки 18 м і вагою 44 т.

«Для нас це ненормально, але через два роки поспіль високих температур і посухи це дало нам можливість відкрити нові сліди (динозаврів – ред.)», – сказав Пол Бейкер із Державному парку Техаса.

При цьому в парку попередили, що будь-які значні опади в регіоні зроблять сліди динозаврів недоступними для людського ока.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus