USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

ВНУ підписав угоду про співпрацю з департаментом Волинської ОВА

16 Квітня 2024 23:38
Волинський національний університет імені Лесі Українки співпрацюватиме з департаментом культури, молоді та спорту Волинської ОВА.

Відповідний меморандум підписали ректор Анатолій Цьось і директор департаменту Олександр Хвіщук у присутності проректора з навчальної роботи та рекрутації Юрія Громика й проректора з навчально-виховної роботи та комунікації Наталії Благовірної, повідомили в університеті.

Його мета – ефективна співпраця та залучення наукового потенціалу Університету до підготовки та проведення заходів із реалізації державної політики в галузі культури, мистецтва, охорони культурної спадщини, релігій і національностей, спорту, молодіжної політики й утвердження української національної та громадянської ідентичності.

Читати ще: ВНУ співпрацюватиме з «Центром розвитку туризму» та ПрАТ «Універмаг «Луцьк»

Анатолій Цьось й Олександр Хвіщук під час розмови зійшлися на думці, що активізація співробітництва та його документальне затвердження матиме позитивні результати для обох установ.

Також ректор поділився з директором департаменту культури, молоді та спорту планами щодо організації та проведення заходів і запросив долучитися.

Окрім цього, проректор Юрій Громик підписав із Олександром Хвіщуком договір про проведення практики студентів Університету згідно з календарним планом. Здобувачі освіти отримають керівників практики та потрібні умови для виконання програм практики.

Читати ще: У луцькому університеті навчатимуть майбутніх стоматологів
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Їван з Гнідави Показати IP 17 Квітня 2024 07:47
Дійсно , шо тра - то тра ! Бо департаменту культури бракує освіти, а університетським кадрам - культури !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus