USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

ЗСУ звільнили П'ятихатки у Запорізькій області

19 Червня 2023 09:13
Українські війська звільнили від російських загарбників село П’ятихатки Запорізької області, за яке точились запеклі бої.

Про це повідомила заступниця очільника Міноборони Ганна Маляр.

«В ході двох тижнів наступальних дій на Бердянському та Мелітопольському напрямках за вказаний період підрозділами ОСУВ «Таврія» було звільнено 8 населених пунктів: Новодарівку, Левадне, Сторожеве, Макарівку, Благодатне, Лобкове, Нескучне, Пятихатки", – написала заступниця міністра оборони.

Зі слів Маляр, в цілому підрозділи на таврійському напрямку просунулися вглибину противника до 7 км, а звільнена на півдні площа складає 113 квадратних кілометрів.

Як ми писали, 13 червня у Генштабі повідомляли, що ЗСУ звільнили 7 населених пунктів: Лобкове, Левадне, Одарівка, Нескучне, Сторожове, Макарівка, Благодатне. Зокрема, у Донецькому та Таврійському районах просування українських захисників склало 6,5 км.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Патрiот Показати IP 19 Червня 2023 09:59
Що знову.вже звiльняли кiлька разiв.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus