USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

У Луцьку неподалік заводу «Кромберг енд Шуберт» зіткнулися дві автівки

10 Червня 2015 20:29
Два авто зіткнулися неподалік Нового ринку, в районі заводу «Кромберг енд Шуберт», сьогодні ввечері, 10 червня. Про це на Луцькій дошці написав користувач Michaylo, – інформує «Волинське Агентство Розслідувань».

Так, не розминулися грузовий «Мерседес Атеґо» і легковий «Фолькваген Пасат».
Як повідомили експерти, які оглядали місце події, гальмівного шляху у «Фольксвагена» не було, тому, за попереднім висновком, водій не намагався зупинитися. Він виїхав на зустрічну та майже «лоб в лоб» зіткнувся із «Мерседес Атеґо».

Водій «Мерседеса» розповів: думав, що «Фольксваген» буде повертати, тому встиг «викрутити кермо» лише в останній момент. Через це вдалося уникнути прямого лобового зіткнення. Наразі водій «Фольксвагена» перебуває в реанімації.

Лікарі, які його оглядали, встановили, що чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
шумахер Показати IP 10 Червня 2015 21:33
якщо взяти аналізи шхвера пасата то виявляться глисти
лучанка Показати IP 11 Червня 2015 11:45
знову і знову причина ДТП алколь. Мало того, що собі наробив біди , так і ще другим людям стільки шкоди завдав. Коли це вже нарешті припиниться? Серед білого дня сідати за кермо у стані алкогольного сп'яніння, це ЗАНАДТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ДАІ вилучте раз і назавжди права, щоб ніколи більше не трапилась біда!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus