USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Бандерштат організовує серію онлайн-гутірок з представниками різних сфер культури

16 Вересня 2023 11:02
Фестиваль Бандерштат вже два роки на паузі із усім зрозумілих причин. Проте необхідно говорити про українську культуру в період війни, як і вже думати про її роль в повоєнній відбудові країни. Відтак 16 та 18 вересня на Youtube-каналі Бандерштату будуть проведені гутіркові сцени в онлайн-форматі.

Про це розповіла виконавча директорка Бандерштату Мар’яна Коваль.

«Думки про проведення заходу у команди є. Однак немає наразі технічної можливості провести традиційний офлайн. Але все ж вважаємо за необхідне говорити про українську культуру в період війни і вже думати про її роль в повоєнній відбудові країни. Тому, ми вирішили провести серію гутірок з представниками різних сфер культури. Український Культурний Фонд підтримав нашу ініціативу, ми отримали грант, зібрали цікавих спікерів і вже 16 та 18 вересня проведемо гутіркову сцену в онлайн-форматі», – повідомила Мар’яна Коваль.

Гутіркова сцена з лідерами думок є невід’ємною частиною традиційного фестивалю українського духу Бандерштат, який з моменту свого заснування і до сьогодні ставить в пріоритети популяризацію українського культурного продукту і здоровий патріотизм.

Спікерами цьогорічної гутіркової сцени стануть Анжеліка Рудницька, Володимир В’ятрович, Макс Кідрук, Радомир Мокрик, Андрій Римарук, Анастасія Пустовіт та ін. Модеруватимуть захід Богдан Буткевич та Сергій Мартинюк.

Розклад гутірок, а також повний склад учасників можна знайти на офіційних сторінках фестивалю в соцмережах:

https://www.facebook.com/bandershtat

https://www.tiktok.com/@bandershtat_fest

https://youtube.com/@Banderfest
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ми таке вже бачили ! Показати IP 16 Вересня 2023 11:59
А ви впевнені і гарантуєте, що той рівень культурного продукту, який ви збираєтесь проповідувати, пропонувати і нести в маси дійсно відповідає високим вимогам європейського рівня ? Чи він буде аналогічний сьогоднішньому блогерському кітчу, який починається зі плаксивого вмовляння підписатися, із заголовками у стилі клік-бейту, самолюбування в кадрі, картавою дикцією ведучих з голосом євнухів, їх щтрих-пунктирними ораторськими якостями і професійними знаннями у розкритті теми на рівні бльондинистих безробітних домогосподарок з "мільйонними" підписниками !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus