USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Білборди волинського міста прикрасили дитячими малюнками

2 Червня 2022 21:32
Нововолинськ прикрасили білбордами з дитячими малюнками.

Про це повідомляє у Фейсбуці міський голова Борис Карпус.

У місті нещодавно відбувся конкурс малюнків на тему «Наші Герої – ЗСУ». Талановиті діти подали на розгляд журі понад 100 робіт. Кожен малюнок особливий, адже наповнений щирою дитячою любов’ю до рідної країни та вірою в перемогу.

Переможців визначали у трьох вікових категоріях. За рішенням журі на першому місці: Дамір Стрижачук, 7 років; Ольга Рудь, 13 років; Анастасія Чернікова, 15 років. На другому – Анастасія Баглик, 6 років; Дарія Селещук, 13 років; Жасміна Григоренко, 15 років. Треті місця посіли Роман Доманський, 9 років; Богдана Дорожко, 12 років; Богдан Боднар, 14 років. Додатково конкурсна комісія відзначила роботу Софії Возняк.

Учора нагородили виконавців кращих робіт і вручили подарунки. Всі малюнки учасників були представлені на виставці. А найкращі прикрасили білборди в Нововолинську.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus