USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Біля Львова арештували три земельні ділянки Оксани Марченко, де вона будує туристичні об'єкти

31 Серпня 2022 13:19
Львівський суд наклав арешт на три земельні ділянки під Львовом дружини Віктора Медведчука, який підозрюється у державній зраді, Оксани Марченко. На цих ділянках Марченко почала будувати туристичні об’єкти.

Про це повідомили у пресцентрі СБУ.

Вартість земельних ділянок понад 2 млн гривень. Встановлено, що ця земля незаконно опинились у власності Оксани Марченко.

За попередньою інформацією, у 2009 році райдержадміністрація прийняла незаконне рішення безоплатно передати земельну ділянку із державної власності приватному підприємству.

При цьому не було зроблено жодних змін у «Книзі записів про державну реєстрацію державних актів на право власності».

Згодом підприємці, з метою заволодіти активами «на законних підставах», внесли завідомо недостовірні відомості в офіційні документи, розбили земельний наділ на 3 окремі ділянки та оформили їх як власність компанії.

На захопленій таким чином землі, розташованій у туристично привабливому регіоні Стрийщини, розпочали будівництво об’єктів туристичної інфраструктури.

Під час слідчо-оперативних дій встановлено, що кінцевим бенефіціаром вищезгаданої компанії є Оксана Марченко, яка внесена до санкційних списків РНБО.

Сколівський районний суд задовольнив ініційоване СБУ клопотання щодо арешту цих об’єктів нерухомого майна.

Триває процедура передачі арештованих активів в управління Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Раніше Личаківський районний суд Львова наклав арешт на кілька спортивних баз депутата Верховної Ради Віктора Медведчука в Київській області та понад 100 автомобілів. Також суд заарештував три квартири і два майнові комплекси дружини Медведчука.

Як відомо, одіозний проросійський політик Віктор Медведчук обвинувачується у тому, що спільно з іншим народним депутатом України від ОПЗЖ (перебуває у розшуку), посадовими особами російської федерації та іншими діячами вчинили замах на розграбування національних цінностей – незаконного видобутку нафти та газу на шельфі Чорного моря в районі тимчасово окупованої території АР Крим які, відповідно до Конституції України, є власністю українського народу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
007 Показати IP 31 Серпня 2022 16:24
Власність народу , тільки народ має від тої власності , дирку від бублика .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus