USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

До школи на Волині за 40,6 млн добудують спортзал, їдальню та котельню

28 Травня 2021 07:00
Школу у Вербці Ковельського району реконструюють. До навчально-виховного комплексу добудують спортивний зал та їдальню, а на території теж спорудять котельню.

Про це інформував департамент інфраструктури Волинської облдержадміністрації, який оголосив на платформі Prozorro відкриті торги для пошуку підрядника. Тендерні пропозиції прийматимуть до 9 червня, аукціон розпочнеться 10 червня.

Вартість реконструкції навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільного навчального закладу села Вербки Дубівської сільської ради» з добудовою спортивного залу, їдальні та новим будівництвом котельні на вулиці Ватутіна, 108 оцінили у 40 587 076 гривень.

Згідно з технічною частиною, роботи включатимуть укладання трубопроводів, підсилення та кладку цегляних стін, улаштування та утеплення перекриття, покрівлі, прокладання вентиляційних каналів, монтаж вікон і дверей, улаштування підлоги, внутрішнє опорядження, зовнішнє оздоблення, утеплення фасадів, сантехнічні роботи, пусконалагоджувальні роботи припливної системи вентиляції, електроосвітлення, монтаж електрообладнання та магістральних кабелів, блискавкозахист, телефонізацію, звукофікацію, улаштування пожежної сигналізації та системи звукового оповіщення про пожежу, монтаж системи автоматичного контролю загазованості, придбання устаткування та меблів, благоустрій території, зокрема облаштування спортивного майданчика, озеленення, зовнішнє електроосвітлення, встановлення системи відеонагляду тощо.

Реконструкцію школи мають завершити до 30 листопада 2022 року.

Роботи у школі розпочалися ще у 2018 році, але найбільше фінансування на будівництво навчального закладу виділили з державного бюджету у 2020 році в рамках програми «Велике будівництво». У навчально-виховному комплексі збудували спортивний та актовий зали, їдальню, котельню та спортивні майданчики. А зараз ідеться про реконструкцію приміщення старого корпусу школи.

Нагадаємо, добудувати також планують навчальний корпус Грем’яченського ліцею Цуманської селищної ради, що на вулиці Грушевського, 60 у селі Грем’яче Луцького району. Проєкт передбачатиме реконструкцію наявного приміщення, добудову до нього навчальних класів і кабінетів, добудову харчоблоку та актового залу, добудову спортивного блоку та будівництво твердопаливної котельні для опалення приміщень школи.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus