USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 40.00 40.30
  • PLN 9.95 10.20

Лісопорушників на Камінь-Каширщині ловлять за допомогою фотопасток

10 Квітня 2023 22:57
На Камінь-Каширщині з допомогою фотопасток фіксують лісопорушення та встановлюють осіб, причетних до самовільних рубок деревини.

Про це інформує Поліський лісовий офіс.

Один із таких випадків стався днями. Лісопорушники – жителі села Верхи. Вони незаконно заготовили деревину та перевезли на приватну пилораму.

Сума збитків – понад 36 тис. грн, за що вже передбачено кримінальну відповідальність.

На місце події викликали поліцію. Деревину вилучено.
З допомогою фотопастки тижнем раніше лісова охорона цієі ж філії – «Камінь-Каширське лісове господарство» – на самовільній порубці затримала жителів села Воєгоща.
За фактом складено адмінпротокол.

Нагадаємо, минулого тижня завдяки повідомленню від місцевих мешканців поліцейський офіцер Велицької громади на Ковельщині виявив автомобіль із незаконною деревиною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тверезий Показати IP 11 Квітня 2023 06:46
по усій Волині іде широко масштабний лісоповал мародерів і не треба пудрити мізги що якийсь дядько вкрав колоду. Пилорами працюють день і ніч на очах прокуратури, поліції, народу..... а десь там іде війна
Штунда Показати IP 11 Квітня 2023 20:44
А нам метелики,рвем бо потім не дадуть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus