USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Луцьк чекає грошей з Києва на 30 нових тролейбусів

30 Січня 2018 14:32
Лише в п’яти тролейбусах, які курсують Луцьком, немає систем озвучення зупинок і напрямку маршруту.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування, соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 30 січня.

Як повідомив виконувач обов’язків директора КП «Луцьке підприємство електротранспорту» Володимир Пуц, у 10 тролейбусах є автоматичне озвучення зупинок, у інших зупинки озвучують водії. Також майже всі тролейбуси мають зовнішню систему оповіщення для людей із вадами зору, завдяки якій озвучуються напрямки руху транспорту.

«Ми постійно проводимо роботу з водіями, аби вони озвучували зупинки, але потрібно розуміти усю специфіку роботи та її складність, зокрема у зв’язку з категорією населення, яка традиційно користується тролейбусами», – сказав Володимир Пуц.

Він також запропонував періодично влаштовувати круглі столи за участю представників ЛПЕ, на яких би обговорювалися нагальні проблеми підприємства.

Щодо 30 новеньких тролейбусів, які мають закупити Луцьку, то, як пояснив директор департаменту економічної політики Олександр Озінович, оскільки йдеться про проект уряду України та Європейського інвестиційного банку «Міський громадський транспорт України», місту залишається тільки чекати, коли кошти надійдуть із Києва.

«Від нас нічого не залежить», – підсумував Олександр Озінович.

«Необхідно оновлювати транспорт, адже за 10 років ЛПЕ не придбало жодного нового тролейбуса», – додав Володимир Пуц.

Нагадаємо, що КП «Луцьке підприємство електротранспорту» втягнуто в судові баталії: ТОВ «Системний зв'язок» вимагає у підприємтсва 2 мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
хз Показати IP 30 Січня 2018 21:46
Лол)) Ви ще надієтесь на 30 нових рогатих? А простий народ знає, що якщо їх купити, то проїзд треба буде робити мінімум 4 грн? Для того, щоб віддати кредит і підприємство вийшло НА НУЛЬ! І це без прибутку

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus