USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Луцькрада затвердила договір з НЕФКО для отримання 5 млн євро кредиту

26 Вересня 2018 13:09
Депутати Луцької міської ради затвердили договір про грант між Луцькою міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО), який передбачає отримання кредиту в розмірі 5 мільйонів євро від Північної Екологічної Фінансової Корпорації та 1,3 мільйона євро гранту від Фонду E5P.

Про це йшлося 26 вересня під час засідання сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, 23 травня був підписаний договір між Луцькою міською радою та Північною Екологічною Фінансовою Корпорацією (НЕФКО), згідно з яким Луцьк має отримати кредит у розмірі 5 мільйонів євро від Північної Екологічної Фінансової Корпорації та 1,3 мільйона євро гранту від Фонду E5P. Крім того, передбачена й частка співфінансування з міського бюджету у розмірі 1 мільйон євро.

Як ідеться в пояснювальній записці до проекту рішення, відповідно п. 43 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» міська рада затверджує підписані міським головою договори.

Отож, депутати затвердили договір, уповноваживши секретаря міської ради Григорія Пустовіта вчиняти всі необхідні правочини та здійснювати всі передбачені чинним законодавством України дії, пов’язані з залученням гранту, з правом подавати та одержувати необхідні заяви, довідки та інші документи, підписувати документи, правочини, а також вчиняти всі інші дії, пов’язані із залученням гранту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Буба Показати IP 26 Вересня 2018 13:41
Ото заживемо.
Степан (Крымчанин) Показати IP 26 Вересня 2018 15:15
Ще одне ярмо на шию. Мало боргів перед МВФ і відсотків по кредитам, так треба і місцевих набрати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus