USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Луцьким «тролейбусникам» знову не виплачують заробітну плату?

16 Вересня 2009 11:56
Депутат Луцькради Світлана Мамосюк зауважила, що у вересні спілкувалася із працівниками тролейбусного депо. «Тролейбусники» нарікають на те, що заборгованість із заробітної платні уже сягнула терміну у три місяці. Про 16 вересня йшлося під час позачергової сесії Луцькради, - інформує репортер «Волинських Новин».
 
Також пані Мамосюк вимагала інформацію про об’єкти, котрі були виконані у Луцьку за рахунок коштів міської казни і субвенцій до неї, протягом 2006-2009 років. Ще її зацікавила інформація про суб’єктів, котрі виконували ці роботи, терміни виконання робіт, суми грошей.
 
Секретар Луцькради Анатолій Бірюков нагадав присутнім, що депутат Святослав Зелінський запропонував головам постійних комісій звітуватися перед обранцями луцької громади про виконання програм, якими вони опікуються. Пан Бірюков додав, що такий графік уже затверджений і звітуватися керманичі комісій будуть у вересні-січні. Він зауважив, що таких програм існує 83, 65 із них перебувають під контролем голів постійних комісій.
 
Депутат Андрій Козюра у рубриці «Різне» запропонував не «роздувати» апарат Луцької міської ради, а також провести ряд перевірок із метою недопущення несанкціонованих скидів шкідливих речовин та сміття до річки Сапалаївка в районі приватних забудов. Луцький міський голова Богдан Шиба зауважив, що створить відповідні звернення до контролюючих органів. А ось обранець луцької громади Микола Нікітюк потурбувався про забезпечення житлом інвалідів армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus