USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Маломобільні волиняни можуть отримати візки та милиці від Хабу асистативних технологій

19 Травня 2023 16:48
Розпочав роботу Хаб асистивних технологій, який у Львові відкрила міжнародна організація Momentum Wheels for Humanity завдяки підтримці міжнародної організації Christian Blind Mission та Агентства США з Міжнародного Розвитку (USAID).

Хаб безплатно забезпечуватиме засобами для покращення мобільності та самообслуговування осіб, які їх потребують, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Волинській та Київській областях, а також у Києві. Тут можна буде отримати крісла колісні, палиці, милиці, ходунки, протипролежневі подушки, а також різноманітні засоби для самообслуговування.

Допоміжні засоби реабілітації розповсюджуватимуть у співпраці із закладами охорони здоров’я, які є партнерами Momentum Wheels for Humanity: Комунальне підприємство «Волинський обласний госпіталь ветеранів війни» Волинської обласної ради, Комунальне підприємство «Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади», Комунальне підприємство «Волинська обласна клінічна лікарня» Волинської обласної ради.

Для того щоб отримати допоміжний засіб реабілітації в Хабі асистивних технологій, треба звернутись із запитом до мультидисциплінарної команди закладу охорони здоров’я. Після цього формують заявку на спеціально створеному порталі, а після опрацювання даних мобільна команда Хабу готує та передає асистивний засіб.

Особливістю Хабу є те, що тут можна не лише безплатно отримати потрібний асистивний засіб. Його допоможуть налаштувати, а також навчать користуватися ним.

Загалом за спільної підтримки партнерів до кінця 2024 року Хаб асистивних технологій безплатно надасть 2500 допоміжних засобів реабілітації щонайменше 2200 особам.

Окрім забезпечення допоміжними засобами, Хаб функціонуватиме як навчальний осередок для фахівців сфери охорони здоров’я, соціального захисту та інших учасників, які потребують сучасних знань у сфері реабілітації. Тут відбуватимуться тематичні навчальні заходи, тренінги, практичні заняття та зустрічі з українськими й іноземними фахівцями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus