USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Митний експеримент на Волині: область недоотримала більше 100 млн грн

10 Липня 2018 13:48
Волинські митники перевиконали поставлені перед ними плани більш, як на 400 млн грн. Половина цієї суми мала надійти на дороги. Втім, область недоотримала понад 100 млн грн. через невиконання загального плану по митницях України.

Про це доповіла т.в.о. начальника Волинської митниці ДФС в області Тетяна Кравець під час оперативної наради в облдержадміністрації.

«За перше півріччя митниця перерахувала в держбюджет 4,4 млрд грн, що на 1,4 млрд більше ніж торік, а це – плюс 30%. Хоча зростання й відбулося на 30%, але й доведений індикативний показник збільшили на 60%, у порівнянні з минулим роком. Так, ми перевиконали нинішні плани на 107%, тому на дороги області мала надійти половина від цієї суми - 206 млн грн. Але система не всі місяці виконувала належно план, тому нарахування відбувалося не постійно. По факту, на дороги були спрямовані лише 74,3 млн», –інформувала Тетяна Кравець.

Втім, начальник головного управління Державної казначейської служби України в області Михайло-Мирослав Леміщак додав, що кошти, які заборгували, таки надійдуть.

«Про це ми дізналися тільки вчора ввечері. Перерахунок буде й кошти надходитимуть у дорожній фонд області щодня з 12 липня. Так, область отримає ще 118 млн компенсації, але вже в другому півріччі», – наголосив Михайло-Мирослав Леміщак.

Як інформувалося раніше, за митні кошти ремонтують дороги Луцьк-Ковель та Устилуг-Володимир-Волинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus