USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

На Волині ветсанзавод тимчасово припинив діяльність

23 Травня 2016 18:16
Ковельська філія ДП «Укрветсанзавод» з 11 травня тимчасово припинила діяльність. Про це йдеться на сайті Волинської облради.

Таку відповідь дала Волинська облдержадміністрація на рішення облради «Про питання здійснення окремих видів господарської діяльності Ковельської філії державного підприємства «Укрветсанзасод» до часу забезпечення нормативів екологічної безпеки».

Враховуючи, що експлуатація підприємства в існуючому стані неможлива, обласна державна адміністрація звернулася до керівника ДП «Укрветсанзавод» щодо вжиття заходів та передбачення необхідних обсягів фінансування у 2016 році на проведення реконструкції та модернізації Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Оскільки питання щодо функціонування підприємства залишається невирішеним, дирекція Ковельської філії повідомила про тимчасове припинення діяльності з 11 травня 2016 року.

Окрім того, в ОДА повідомили, що на території області відсутні інші утилізаційні пункти, а повне припинення функціонування підприємства може призвести до критичної екологічної ситуації в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Павло Показати IP 23 Травня 2016 22:05
Дивно. Що ж тоді сьогодні смерділо на весь Ковель -2?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus