USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Наявність зброї у громадян знижує рівень злочинності», - нардеп

28 Лютого 2018 07:40
Українці повинні мати право носіння короткоствольної зброї. Про це заявив позафракційний народний депутат Віктор Чумак в ефірі телеканалу NewsOne.

"Я підтримую право громадян володіти короткоствольною зброєю. Я розумію, що це багато кого лякає, але порядок і процедури надання такого права могуть дати можливість володіти короткоствольною зброєю тим громадянам, які абсолютно адекватні і дають собі звіт, як її можуть використовувати", - розповів він.

Зі слів політика, використання короткоствольної зброї не підвищує рівень злочинності в країні, а навпаки - зменшує. Оскільки людина, що володіє зброєю розуміє, що під час нападу на когось може отримати таку ж збройну відсіч.

Також Чумак розповів, що сам володіє короткоствольною зброєю на законних підставах. "Я володію короткостволом. Він у мене є на законних підставах, тому що нагородна зброя дає підстави користуватися такою зброєю", - додав депутат.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
123 Показати IP 28 Лютого 2018 08:31
...але збільшує кількість перестрілок у школах, кафе, магазинах.
Лучанин до 123 Показати IP 28 Лютого 2018 10:09
Ага. Для США це не рідкість. Нещодавно було кілька таких розстрілів... Треба просто, щоб правоохоронні органи нормально працювали, а то і тут виходить, що громадяни повинні платити податки та ще й самі собі бути поліцією. Де логіка?
укр Показати IP 28 Лютого 2018 09:46
у влади і бандюків давно є стволи, простим українцям потрібно мати зброю як засіб стримання банди. Зброя - це в ПЕРШУ чергу фактор стримування. В США дійсно багато випадків перестрілок, але ніхто радикальних змін по обмеженню права носіння зброї не робить. В Швейцарії, де вільне володіння зброєю, найбільше скоюється вбивств в Європі, проте всі просто обожнюють цю країну. Тільки українці всього бояться, мабуть ніяк не може вивітритись рабська психологія ще з часів СРСР.
Лучанин до укр Показати IP 28 Лютого 2018 10:35
"у влади і бандюків давно є стволи", щоб у бандюків не було стволів потрібно, щоб працювала поліція. "...Швейцарії, де вільне володіння зброєю, найбільше скоюється вбивств в Європі", а якщо це буде Україна, країна з відсутністю правових відносини, то ми перетворимось на американський дикий захід 18-19 ст.
укр до Лучанин Показати IP 28 Лютого 2018 11:39
поліція буде працювати тоді, коли її буде контролювати суспільство, а не навпаки. Там де немає зброї, там і виростає тоталітаризм, диктатура. Нинішня Росія, Білорусь, колишній СРСР і т.д. Чи може там засліпляють очевидні факти, чи все-таки рабська психологія і боязнь відключає логіку? А?
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2018 10:14
"що під час нападу на когось може отримати таку ж збройну відсіч." - не зовсім правда. Напасти можна зненацька і тоді та зброя до одного місця.
Лучанин Показати IP 28 Лютого 2018 10:15
Не здивуюсь, якщо цей депутат має відношення до торгівлі зброєю.
анонім Показати IP 28 Лютого 2018 11:39
а скільки при?урків і неадекватних носитиме зброю про це хтось думає?Буде страшно і в день ходити. В сша вже протестують проти вільного володіння зброєю . А в нас то буде точно дикий захід.
про до анонім Показати IP 28 Лютого 2018 12:25
а де при:уркі і неадекватні іі візьмуть?це ж не безкоштовна дармова роздача. Щось не особливо видно що в сша протести за заборону зброі.
лучанин до анонім Показати IP 1 Березня 2018 11:27
а ти не подумав що у перші пів року відстріляють всіх як ти кажеш при?урків, які допустим куплять дозвіл на зброю, і в стані алкогольного екфекту десь в громадському місці її засвітять.. І повір, після періоду коригування все стане на свої місця.. Повір злодій двічі подумає чи лізти до квартири чи машини.. якщо матиме всі шанси отримати 9грамів в опу..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus