USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Помер актор із фільмів «Поліцейська академія» та «Доктор Хаус»

31 Січня 2022 19:29
У США помер голлівудський актор Говард Гессеман, який прославився завдяки фільмам «Поліцейська академія-2» і «Доктор Хаус».

Про це повідомляє «Обозреватель» з посиланням на CNN.

Актор помер 29 січня через ускладнення після операції. Йому був 81 рік.

Торік влітку Гессеману зробили операцію на товстій кишці. Але, зі слів дружини, через деякий час стан актора погіршився.

«Він мав талант новатора, він був другом на все життя та давнім клієнтом, доброту і щедрість якого можна порівняти із впливом на різні покоління акторів, які захоплювалися ним і його майстерною комедійною імпровізацією світового масштабу», – такий коментар на смерть актора дав його менеджер Роббі Касс.
Гессеман також зіграв диск-жокея Доктора Джонні Фівера в американській комедії «Радіо Цинциннаті», знімався в телешоу «Староста класу», «Швидка допомога», «Обдури мене» і «Шоу 70-». Двічі його було номіновано на премію Еммі.

Майбутня знаменитість народилася 27 лютого 1940 року в місті Лебанон (США). У юності він захопився імпровізацією та комедією, що згодом допомогло йому потрапити на великі екрани. Перед тим, як почати будувати кінокар’єру, Говард працював діджеєм на радіо.

Глядачі полюбили Хессемана за харизматичні ролі другого плану, які йому вдавалося робити незабутніми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Климкин Показати IP 31 Січня 2022 20:04
украинцы скорбят

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus