USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Понад 60 років присвятила учням: померла колишня директорка Луцької музичної школи №1 Наталія Глазиріна

23 Січня 2024 14:12
Учора, 22 січня, раптово перестало битися серце Наталії Глібівни Глазиріної, заслуженого працівника культури України, яскравої представниці творчої династії талановитих музикантів, життєвий шлях якої тісно пов’язаний з культурою Волині.

Про це повідомили в Луцькій міській раді.

Понад 60 років Наталія Глібівна віддала педагогічній діяльності у Луцькій музичній школі №1 імені Фридерика Шопена, з яких 22 була її директором.

Професійний музикант, талановитий керівник, справжній патріот своєї справи… Завдяки наполегливості Наталії Глібівни в роки її керівництва школа було розбудовано, тут вирувало творче життя, відбувалося багато цікавих заходів, відновлено започатковану в 50-х роках традицію постановки у школі дитячих опер. Енергійний директор поповнювала педагогічний колектив талановитими викладачами музичного училища й найкращими випускниками школи, сприяла відкриттю нових шкільних відділів, відновила роботу вечірньої школи, створила нові творчі колективи.

Учні Наталії Глібівни успішно продовжують справу свого вчителя і в Україні, і за її межами, а також успішні в інших професіях.

Завжди життєрадісна, енергійна, сповнена планів та задумів, готова вислухати та допомогти.

Не стало чудової людини, справжнього вчителя, люблячої мами, дружини, бабусі, прабабусі, колеги…

Світла пам’ять про Глазиріну Наталію Глібівну назавжди залишиться в серцях багатьох поколінь учнів, колег і всіх, хто на життєвому шляху мав щастя спілкуватися з цією надзвичайною людиною.

Прощаються із померлою сьогодні у Луцьку в Будинку панахиди.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині покійної. Царство Небесне і вічна пам'ять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus