USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Прикордонницю з Волині затримали п'яною за кермом. ОНОВЛЕНО

6 Жовтня 2016 15:45
З підозрою у водінні в нетверезому стані зупинили працівницю прикордонної служби у Володимирі-Волинському, - інформує Буг.

5-го жовтня у Володимирі-Волинському луцька патрульна поліція зупинила автомобіль Ауді А6 з підозрою, що водій авто знаходиться у нетверезому стані.

Видання Буг, з посиланням на власні джерела, повідомляє, що водієм автомобіля виявилась працівниця Державної прикордонної служби, інспектор відділу прикордонної служби застави Пархоменкове. Також, власні джерела повідомили, що затримана намагалась домовитись із працівниками поліції, щоб ті її відпустили.

У Володимир-Волинському ТМО затримана відмовилась проходити освідування на вміст алкоголю в організмі за допомогою алкотестера “Драгер”, а захотіла здати кров. Також лікар проводив освідування перевіряючи моторику рухів та дав висновок, що жінка знаходиться в стані алкогольного спяніння ( про результи крові наразі не відомо).

На кермувальницю складено протокол за статтею 130 та 126 КУпАП – не було пред’явлено поліс страхування та відсутнє посвідчення водія.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Луцька, затримана - старший лейтенант, інспекторку митного посту.

"Сьогодні, близько півночі, екіпаж патрульної поліції у Володимирі-Волинському затримав автомобіль Ауді, водієм якого була 27-річна жінка з ознаками алкогольного сп’яніння.

До того ж, не мала при собі ані посвідчення водія, ані поліса страхування.

Від проходження перевірки на драгері відмовилась, однак стан сп’яніння жінки засвідчив висновок лікаря", - йдеться у дописі.

Також поліцейські зазначають, що під час затримання водійки на її підтримку прибули нетверезі колеги, які поводились агресивно та намагались довести лікареві, що жінка «адекватна». Натомість, працівник медзакладу повідомляв, що адекватність необхідно підтвердити перевіркою на відповідному приладі, чого особа робити не хотіла.

На жінку, старшого лейтенанта, інспектора митного посту, склали протокол за керування в стані алкогольного сп’яніння (стаття 130 КУпАП) та винесли постанову за відсутність належних документів (стаття126 КУпАП).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Антін Показати IP 6 Жовтня 2016 15:54
Така гарнесенька молода дівчинка..
Олексій до Антін Показати IP 6 Жовтня 2016 16:53
А вже така паск*да...
Я до Антін Показати IP 7 Жовтня 2016 01:38
Якщо заберуть посвідчення піду до неї водієм
у бій! до Антін Показати IP 9 Жовтня 2016 03:15
Антін, у бій! https://www.youtube.com/watch?v=4lnXTrQf3rk
Тихін Показати IP 6 Жовтня 2016 17:02
Єдиний вихід настоновити на праведний путь - сказати татові. Коли тато мудрий і зичить доці добра, то зніме майтечки і зкреше дупу на квасне яблуко. Мо поможе ! Бо тут є певна закономірність - чим більше дупа синя, тим світлішає в голові. Їй же ще кордона стерегти .
Тихону до Тихін Показати IP 6 Жовтня 2016 22:53
Пізно,вона при пістолеті, та й татові допомвгає з поборів на кордоні..
Антін Показати IP 6 Жовтня 2016 18:46
Рано розпочала. Почати пити ніколи не пізно, навіть за три місяці до смерти. Оце, бл*, теперішня молодь...
лучанин Показати IP 6 Жовтня 2016 19:59
оголосіть особу хто впізнав... країна має знати своїх хероїв..
Анонім Показати IP 7 Жовтня 2016 12:37
Мені не зрозуміло як склали протокол що вона в стані алкогольного сп'яніння якщо результати крові ще не відомі те що лікар її заставляв присідати і пальцем торкатися носа ні чого ще не означає що вона була п'яна можливо моторика погана і змучина. А вот завтра результат крові покаже 0.02 проміле і вас буде вона дрюкати. Для початку запит пошліть на результат а потім протокол
!!! до анонім Показати IP 7 Жовтня 2016 16:49
ій море по коліна! і тато .і машина .і гроші .і хлопці! і ті хто зупиняв .а ти про якусь х... тут пишеш

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus