USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Рідним загиблого на війні Героя з Волині вручили його посмертну нагороду

28 Лютого 2023 20:16
Валентина Ковзоловича посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду вручили рідним Героя.

Про це повідомили у Камінь-Каширській райдержадміністрації.

Уродженець села Велика Глуша Валентин Ковзолович загинув під час виконання бойового завдання 5 червня 2022 року. Воїн, як і його побратими з небесного легіону, до останнього захищав Україну від російської навали.

21 липня 2022 року Указом Президента України краянин посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Сьогодні, 28 лютого 2023 року, начальниця районної військової адміністрації Ольга Ващук, міський голова Віктор Пась, військовий комісар Камінь-Каширського районного територіального центру комплектації та соціальної підтримки Сергій Гладун і депутати обласної ради від району вручили цю державну відзнаку рідним загиблого.

«Ця нагорода – символ того, що жертовний подвиг нашого земляка назавжди вписаний в історичний літопис України. Герої не вмирають, поки ми їх пам’ятаємо!» – зазначила начальниця РВА Ольга Ващук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus